Obavijesti

Promo sadržaj

Jedini party na koji dolazite bez šminke, a odlazite sa savršenim make up-om

Jedini party na koji dolazite bez šminke, a odlazite sa savršenim make up-om
2

Na jedinstvenom eventu No make up partyju, u petak 21. listopada u zagrebačkom Rooftop Lateralu poznata lica šminkat će vrhunski tim dm-ovih vizažistica

Mnoge su poznate žene nedavno „bacile rukavicu“ i odlučile pokazati svoju prirodnu ljepotu odnosno kako izgledaju bez trunke šminke, a nova jedinstvena prilika pruža im se upravo ovog petka u zagrebačkom Rooftop Lateralu.

Jedinstveni event No make up party okupit će poznate žene iz javnog života, koje na party dolaze potpuno nenašminkane. Glavni partner eventa dm za ovu će priliku osigurati vrhunski tim svojih vizažistica, koje će gošće eventa savršeno našminkati, kako bi svojim novim lookom zabljesnule u večernjem izlasku. No make up party očekuje vas ovog petka, 21. listopada u zagrebačkoj oazi za opuštanje i druženje, Rooftop Lateral. Riječ je o partyju agencije Bella Event, a medijski pokrovitelji su 24sata i Miss7.

Ovaj će party pružiti svakoj ženi na eventu jedinstven pristup, zahvaljujući dm-ovim beauty cornerima na kojima će naše gošće dobiti upute za pravilno šminkanje s obzirom na oblik lica, a predstavit će im i najnovije make up trendove kao i beauty trikove, koje mogu svakodnevno primijeniti.

Za sve one koje žele prirodan izgled uz manje make up-a, pobrinut će se NIVEA s proizvodom NIVEA Hyaluron cellular Filler 3 u 1, koji ugodno hidratizira kožu, prekriva bore, a daje koži izuzetno lagani pigmentirani sloj. Kako proizvod ispravno koristiti s gošćama No make up partyja podijelit će NIVEA beauty savjetnica.

Večer opuštanja na No make up partyju razmazit će svaku ženu jer će, uz dobar make up, opuštajuću glazbu, finger food i vrhunska pića, Nova hrvatska banka predstaviti prednosti svoje Mastercard kreditne kartice, koja pruža sve funkcionalnosti, od kupovine na rate u zemlji i inozemstvu do podizanja gotovine na bankomatima na rate. Idealan proizvod za svaku ženu, zar ne?

Osim lica, na No Make up partyju vodit ćemo brigu o njezi kože, lica, ali i kose s proizvodima brenda Melem. Njihovo dragocjeno suho rižino ulje idealna je podloga za šminku, sjaj kose, a odlično je i za njegu osjetljive kože i usana. Sve gošće No make up partyja moći će isprobati taj esencijalni proizvod, a očekuju ih i beauty darovi naših partnera.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura