Promo sadržaj

Komentari 0

Jednostavno rješenje za organiziran prostor!

Jednostavno rješenje za organiziran prostor!

Imate problem s organizacijom svog životnog prostora ili radionice?

Rješenje problema oko skladišnog prostora pronaći ćete u opširnom i šarolikom izboru sustava regala. Od regala za teški teret za svakodnevnicu u radionici do tendovskih, lebdećih polica za dnevni boravak – izbor je ogroman.

Također, u našim BAUHAUS prodajnim centrima možete zatražiti pomoć od naših stručnih savjetnika. Olakšajte planiranje svog novog skladišta ili sustava regala. Crtež po mjeri osnovne površine i grubo postavljanje materijala koji se trebaju skladištiti, ubrzat će svako planiranje. Materijal i kvalitetu regala za teški teret određuje mjesto uporabe. U našoj šarolikoj paleti nalaze se regali od drva, preko plastike pa sve do metala. To naravno ima utjecaj i na predviđenu nosivost. Opteretivost polica se kreće, ovisno o modelu i sustavu, između 100 i 1 000 kg po polici.

Ne morate uvijek koristiti cijeli regalni sustav kada na zidu želite stvoriti prostor za spremanje. I ovdje često vrijedi ona izreka manje je više. „Nevidljivi“ nosači napravit će od jednostavne regalne police jedinstven komad dizajnerskog namještaja. Police u toplim i drvenim tonovima u vintage stilu pružit će moderan izgled vašem domu.

Stručne savjete o pravilnog planiranju i skladištenju možete pronaći u našem tematskom katalogu.