Promo sadržaj

Komentari 0

Jesen je u znaku odjeće skrojene po mjeri

Jesen je u znaku odjeće skrojene po mjeri

Jesenska sezona je pred vratima što znači da nas uskoro očekuju niže temperature idealne za elegantnu slojevitu odjeću, upečatljive uzorke te pješčane i zemljane tonove koji će dominirati na ulicama gradova stoga je krajnje vrijeme za razmišljanje o modnom pečatu koji neće ostati nezamijećen

Odjeća koja savršeno pristaje uz tijelo ono je što odlikuje eleganciju i stil. Odjevni predmeti izrađeni po mjeri poput odijela, sakoa, kaputa, hlača i košulja osiguravaju savršen oblik i vrhunsku bezvremensku eleganciju koja je nosiva u različitim prigodama, od svakodnevnih poslovnih pa sve do svečanih poput domjenaka, večera ili pak vjenčanja. Krojenje odjeće po mjeri pravi je modni evergreen još iz vremena kada je svatko tko drži do stila i elegancije imao osobnog krojača kojemu se redovito odlazilo po nove kreacije ili sitne popravke. Takva praksa se sve više vraća u modu te postaje dostupna svima onima koji teže potpunoj personalizaciji vlastitih odjevnih komada. 

Sve se više brendova okreće se made-to-measure načelu, odnosno pružanju mogućnosti kreiranja košulja, bluza, hlača i sakoa uz savjetovanje sa stručnjakom. Jedan od takvih brendova je i Van Laack koji svojim kupcima daje kreativnu slobodu te stvaranje osobnog stilskog pečata. Bez obzira jeste li osoba koja preferira dnevnu ili večernju eleganciju Canali fine tailoring također će vam pružiti izbor između više od 500 kvalitetnih materijala, od kojih su mnogi proizvedeni ekskluzivno za sam brend, uključujući i 200 najfinijih tkanina među kojima će i oni najzahtjevniji pronaći ono što traže. Materijali vrhunske kvalitete i educirani talijanski majstori krojači, kroz proces personaliziranog stylinga i fittinga, osiguravaju jedinstvenu uslugu te vrhunske odjevne predmete po mjeri. Krajnji rezultat je Canali SU MISURA odjeća koja dočarava autentični talijanski osjećaj za eleganciju. 

Upečatljiva košulja jedan je od statement odjevnih komada današnjice, ali i  svakog muškarca koji njeguje klasičan, elegantan, a s druge strane odmjeren stil. Eton je najveći svjetski proizvođač košulja koji još od davne 1928. godine donosi najbolju modu sa švedskim potpisom kojemu su vjerni muškarci diljem svijeta. ETON košulje po mjeri do najsitnijeg detalja predstavljaju izraz osobnog stila i karaktera. Prepoznatljivu kvalitetu i estetiku ovih brendova povezuje elegancija te funkcionalnost odjeće koji mogu poslužiti kao savršena osnova za kombiniranje s odjevnim komadima koje već imate u ormaru ili kao klasik koji će još dugi niz godina biti vaš “autentičan modni odabir” skrojen po mjeri.

Uz plaćanje Mastercard® karticom ostvarite 20% popusta na Canali, Eton, Van Laack odjeću po mjeri. Ponuda vrijedi od 17. do 21. rujna u Heraldi for men & women, Frankopanska 6. Rezervirajte svoj termin na broj telefona 01/7777-890.