Obavijesti

Promo sadržaj

Jesenski favoriti sniženi punih 70%! Vikend ludih popusta u Designer Outletu Croatia

Jesenski favoriti sniženi punih 70%! Vikend ludih popusta u Designer Outletu Croatia
17

Ne znaš kako provesti kraj tjedna? Mi znamo! U najboljem Outlet shoppingu na svježem zraku i u potrazi za modnim favoritima sezone sniženim 70%!

Pred nama je vikend ludih popusta u Designer Outletu Croatia. Od 23.10. do 25.10. Crazy weekend ponuda donosi 70% popusta na najpoželjnije komade i čini se da je pravi trenutak za doživjeti Outlet shopping iskustvo u pravom smislu. Na samo 20 minuta od centra Zagreba, u modnom gradiću na otvorenom, očekuje vas više od 100 lifestyle i fashion brendova u čijoj ponudi možete pronaći sve za kreativan i trendi jesenski look, a mi smo odabrali komade snižene 70% kojima je ove jeseni gotovo nemoguće odoljeti.

XYZ_Trussardi ženske tenisice_prije 1129kn -70% sada 338.70kn XYZ_Silvian Heach ženska haljina_prije 1579kn -70% sada 473.70kn Tom Tailor_muška jakna_prije 799.99kn -70% sada 191.99kn
17
| Foto: Designer Outlet Croatia

Midi i maxi haljine su posljednjih sezona iznimno popularne jer su udobne i ženstvene, a zanimljivim uzorcima nerijetko mame poglede. Trendseterice će se složiti da su savršeno rješenje za sve prilike jer ih je lako kombinirati u svako doba godine i u svako doba dana, a u jesenskom periodu su uz dobar par gležnjača pun pogodak.

Obuće nikad dosta, a ovog je vikenda u Designer Outletu Croatia idealna prilika za pronaći savršen par obuće na 70% popusta. U kišnim danima, kakve nam najčešće donosi jesen, prihvatljivo je nositi i nešto laganiju obuću koju još nismo spremili od ljeta, ali nije neuobičajeno vidjeti ni one modele koji najavljuju zimu. U svakom slučaju, nećete pogriješiti niti s čizmicama, niti s tenisicama.

Klasični komadi poput balonera, kratkih i dugih jakni ili modernih modela s krznom nešto je u što se isplati investirati, a u Crazy weekend ponudi pronašli smo one koji se prilagođavaju svim odjevnim kombinacijama i bez problema spajaju sa sezonskim novitetima.

Crazy weekend ponuda i 70% popusta prilika je za sve ljubitelje shoppinga, ali i one koji već neko vrijeme odgađaju potragu za novim modnim komadima za osvježenje svojih jesenskih kombinacija. Sve o ponudi potražite i na designeroutletcroatia.com.

 

O Designer Outletu Croatia
Smješten na jugoistoku Zagreba uz A3 / E71, čvor Ivanja Reka A4 / E71, i samo 20 minuta udaljen od centra Zagreba. Na ukupnoj površini od 15 000 četvornih metara preko 100 domaćih i međunarodnih modnih, sportskih i dizajnerskih brendova predstavilo se u vlastitim trgovinama. Outlet ponuda, ali i nove kolekcije dostupne su tijekom cijele godine uz 30 do 70% popusta u odnosu na preporučene maloprodajne cijene proizvođača. Visokokvalitetna arhitektura Designer Outleta Croatia s tipičnim stilovima hrvatskih regija Dalmacije i starog Zagreba pruža jedinstveni šarmantni ugođaj u modnom gradiću.Projekt je razvijen u zajedničkom ulaganju Ingka centres i Mutschler grupe. Partner za upravljanje centrom je iskusni outlet operator ROS-Retail Outlet Shopping.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"
PROMO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"

Holcim Hrvatska, vodeća tvrtka u građevinskoj industriji, oduševila je svoje partnere, dobavljače i kupce na ekskluzivnom događaju "Journey to Net Zero" u prestižnoj Laubi.

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila
PROMO

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila

U organizaciji Ministarstva prirodnih resursa 40. kineska antarktička ekspedicija krenula je iz istočne kineske općine Šangaj 1. studenoga 2023. Tim ekspedicije prešao je više od 30 000 nautičkih milja
Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama
PROMO

Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama

Recite zbogom čak i najmanjim česticama prašine i osigurajte čist dom za svoju obitelj