Jesmo li danas bolji? Usporedite Ćirinu Hrvatsku iz ’98., Dalićevu iz 2018. i današnju momčad | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Jesmo li danas bolji? Usporedite Ćirinu Hrvatsku iz ’98., Dalićevu iz 2018. i današnju momčad

Jesmo li danas bolji? Usporedite Ćirinu Hrvatsku iz ’98., Dalićevu iz 2018. i današnju momčad
2

U posljednjem okršaju protiv Japana, hrvatski su reprezentativci odnijeli pobjedu po već dobro poznatoj i napetoj formuli koja uključuje lutriju jedanaesteraca.

Maestralnim obranama vratara Livakovića koji je obranio čak tri udarca s bijele točke, Hrvatska se plasirala u četvrtfinale Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru! Livaković je time zaradio i najvišu Sofascore statističku ocjenu 8,1 i postao heroj hrvatske reprezentacije.

Za sada, ovo je treći najbolji plasman hrvatske reprezentacije na svjetskim prvenstvima – no naše tek očekuje ispit snage u utakmici protiv Brazila, u petak, 9. prosinca!

Ako nas povijest može nečemu naučiti, to je da hrvatska reprezentacija voli teške, napete okršaje – u to se možete uvjeriti čak i ako ne pamtite apsolutno sve detalje o sastavima, golovima ili ključnim izmjenama na utakmicama hrvatske reprezentacije. Sve detalje, usporedbe i preklapanja s današnjom repkom možete istražiti na Sofascore aplikaciji, jedinoj aplikaciji za praćenje detaljnih sportskih statistika koja donosi detaljne povijesne podatke kroz svoju novu značajku – Historical Data. To znači da možete provjeriti statistiku o svakoj utakmici, igraču i reprezentaciji sa svih svjetskih prvenstava od 1966. do danas.

Dostupne su detaljne statistike poput broja driblinga, oduzetih lopti, duela, točnih dodavanja, centaršuteva i brojnih ostalih podataka koji “ulaze” u algoritam koji u konačnici formira Sofascore statističku ocjenu. Moguće je usporediti Ćirinu Hrvatsku iz ’98. s Dalićevom iz 2018. ili pak s današnjom reprezentacijom ili usporediti Lovrenove statističke ocjene s dva uzastopna Svjetska prvenstva. Također, uz Sofascore se možete prisjetiti i dosadašnja dva susreta Hrvatske i Brazila na svjetskim prvenstvima te spremni dočekati veliki okršaj u petak.

No, nova Historical data značajka unutar Sofascore aplikacije ne donosi samo rezultate hrvatske reprezentacije. Detaljne statistike svjetskih prvenstava od 1966. do danas daju precizan uvid u izvedbe legendarnih igača poput Peléa, Lava Yashina, Eusebia, Ronalda, kao i analizu antologijske izvedbe Diega Armanda Maradone 1986. protiv Engleske te mnoge druge zanimljive podatke.

Primjerice, jedan od najzanimljivijih okršaja u četvrtfinalu SP-a u Kataru će biti onaj između Argentine i Nizozemske, povijesnih rivala na svjetskim smotrama. Gaučosi i Oranje su igrali legendarno finale 1978. godine te polufinale 2014. Oba je puta kao pobjednik izašla Argentina, a zahvaljujući Sofascoreu moguće je dobiti uvid u detaljne statistike Marija Kempesa, igrača utakmice u finalu ‘78, te ocjenu Lionela Messija na putu prema njegovu prvom, i zasada jedinom, nastupu u finalu Svjetskog prvenstva u Brazilu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu
PROMO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu

Kupaonica, kuhinja, suterenski i podrumski prostori, ali zapravo u svim prostorima u kojima boravimo trebamo osigurati adekvatan protok zraka kako bi isključili mogućnost nastanka vlage, a time i plijesni

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom
PROMO

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom

Napravljeno od neobičnog materijala Ceraluminuma i sa superiornim mogućnostima umjetne inteligencije, ovo će prijenosno računalo osvojiti vaše srce
Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit
PROMO

Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit

BMC Complementary Medicine and Therapies je znanstveni časopis porijeklom iz Ujedinjenog Kraljevstva (Velika Britanija) koji izdaje izdavačka kuća BioMed Central