Obavijesti

Promo sadržaj

Jeste li čuli za novi web shop s vrhunskom ponudom? Osvojit će vas proizvodima i cijenama

Jeste li čuli za novi web shop s vrhunskom ponudom? Osvojit će vas proizvodima i cijenama

Tragate li za gastronomskim užicima, sitnicom za vašeg kućnog ljubimca, bijelom tehnikom, instrukcijama za dijete...? Ma sve što poželite pronaći ćete na jednome mjestu - na shopaj24.hr

Online kupnja olakšava život, reći će svatko tko je barem jedanput naručio dostavu namirnica, odjeće ili možda guma za automobil na kućnu adresu. Ne moraš nikamo ići, tražiti niti razgledavati, govoriti sebi da mrziš gužvu i da je bolje kupovati iz naslonjača u kući. Slažemo se! Mnogo je bolje i jednostavnije, a i cijela ponuda dostupna je na ekranu računala ili mobitela. 
Tragate li za gastronomskim užicima, putovanjem iz snova, bijelom tehnikom, instrukcijama za dijete...? Ma sve što poželite pronaći ćete na jednome mjestu - na shopaj24.hr.

Za razliku od specijaliziranih web shopova, koji prodaju samo jednu vrstu proizvoda, shopaj24.hr nudi vam baš sve što poželite - od igle do lokomotive, usluge i proizvode. A postupak kupnje vrlo je jednostavan. Pogledate proizvod ili uslugu i kliknete na "shopaj". Odmah dolazite na web adresu prodavatelja, obavite kupnju i proizvod je vrlo brzo na vašoj adresi. 
Shopaj24.hr uistinu sadrži raznovrsne ponude iz svih kategorija proizvoda i usluga. Zato pojednostavnjuje kupnju jer je sve na jednome mjestu. Snalaženje je jednostavno i praktično na stranici, dovoljno je kliknuti kategoriju koja vas zanima.

Osim bijele tehnike, multimedije i informatike, automoto svijeta i nekretnina, ondje ćete pronaći rubrike Sve za dom, Alati i strojevi, Dječji svijet, Sport, rekreacija i nautika, ali i Odmor i putovanja. Neće ostati zakinuti niti oni koji traže gastronomske usluge, odjeću, obući ili modne dodatke, kao ni oni koji traže kozmetiku, idealnu masažu, šminku... No ni to nije sve. Tu su i Ostale usluge, gdje se možete informirati o ponudama instrukcija, tečajeva i ostalih usluga, a i vlasnici kućnih ljubimaca imaju posebnu rubriku - Ljubimci, kao i ljubitelji knjiga. 
Shopaj je prava adresa koja vam treba kako bi vam život bio lakši i jednostavniji. Zato shopajte svaki dan.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura