Obavijesti

Promo sadržaj

Jeste li čuli za ovaj catering? Imaju vrhunske namirnice, a od hrane rade prava remek djela

Jeste li čuli za ovaj catering? Imaju vrhunske namirnice, a od hrane rade prava remek djela
5

Catering Flamingo radi više od 20 godina, a ovi iskusni majstori rado će udovoljiti svim zahtjevima i željama svojih klijenata. Svečani trenuci, bilo poslovni ili obiteljski, su im specijalnost i sve napraviti da su svi zadovoljni

Organizirate proslavu i želite da baš sve bude savršeno? Imate posebne želje oko hrane, dekoracija, pića, no ne znate kome biste se obratili? Želite provjerenu ekipu koja iza sebe godine rada i iskustva? Catering Flamingo baš ništa ne prepušta slučaju. A u to su se uvjerili i brojni njihovi klijenti koji im se uvijek iznova vraćaju. I to s razlogom. Catering Flamingo radi više od 20 godina, a ovi iskusni majstori rado će udovoljiti svim potrebama i zahtjevima klijenata. Svečani trenuci, bilo poslovni ili obiteljski, su im specijalnost, tako da uz njih klijenti uvijek mogu biti opušteni i prepušteni druženju s uzvanicima.

S njima nema greške i uz njih ste sigurni u kvalitetu ispravno pohranjenih namirnica, ali i vrhunsku pripremu.  
U svojoj ponudi imaju baš sve - od toplih i hladnih predjela do raznovrsnih glavnih jela, salata i slastica, finger fooda. Sve što se tiče hrane, detaljno dogovaraju s klijentom te poštuju njihove zahtjeve.

A okus je vrhunski, prije svega zato što, osim što su pravi kulinarski znalci, jela pripremaju od svježih sezonskih namirnica, pribavljenih uglavnom s obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, a sami izrađuju domaće njoke, punjene okruglice, štrukle i druga jela od tijesta. Svoju ponudu stalno nadopunjuju raznim inovacijama. Osim što je hrana ukusna, ona je i oku privlačna. Poznavatelji njihovih jela reći će da su to prava remek djela na stolu. Trud u dekoraciji i načinu slaganja ostave baš snažan dojam na ljude - izgledom i okusom.

A dok se vi bavite sa svojim gostima, brzi i okretni konobari pobrinut će se da im ništa ne nedostaje. A da se dobar glas daleko čuje, u Cateringu Flamingo, znaju jako dobro. Pozitivni komentari dokaz su da rade jako dobar posao, a mnogi novi klijenti nerijetko dolaze na preporuku. 
No, to nije sve. Fali li vam oprema za posluživanje hrane i pića, dekoracija stolova, svijećnjaci? I za to se možete obratiti Cateringu Flamingo. 
I najvažnije - s njima će možete baš sve dogovoriti. A vrhunska hrana po dogovoru stiže na željenu adresu.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja
PROMO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja

Sportsko – obiteljskim druženjem za praznik rada Crvena Kalina i Favbet Foundation razveselili brojne Ukrajince

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin