Obavijesti

Promo sadržaj

Jeste li probali ove proizvode za dezinfekciju i čišćenje? Vrhunski su i ne sadrže ni kap alkohola

Jeste li probali ove proizvode za dezinfekciju i čišćenje? Vrhunski su i ne sadrže ni kap alkohola

Već punih 15 godina TLK Grupa proizvodi inovativne, neotrovne, ekološke i biorazgradive proizvode za higijenu i dezinfekciju. Fokusirani su isključivo na dobrobit i korist čovjeka, a istodobno ne čine štetu za životinje i okoliš

Higijena i redovito održavanje doma ključni su za zdravlje i kvalitetu života. No što odabrati u moru svega na tržištu. Čišćenjem se uklanjaju prljavština i bakterije s površine, a za potpuno uklanjanje mikroba savjetuje se uporaba posebnih dezinfekcijskih sredstava. I čišćenje i dezinfekcija mogu umanjiti rizik od širenja infekcije, ali važno je prvo očistiti površine, a onda ih dezinficirati. Učestalost obavljanja kućanskih poslova najviše ovisi o tome koliko svakodnevno pospremamo stvari za sobom, pazimo da mrvice ne padaju, prelazimo površine krpama... 

Happy,Female,Housekeeper,Cleaning,Nightstand,In,Room


U masi proizvoda koji su preplavili tržište jedini izbor je krenuti svojim putem, u jedinstvenost i različitost, jer danas je više nego ikad potrebna higijena dostojna čovjeka.
Ako je jedini izbor u ponudi formula koja se ponavlja kod većine proizvođača i čini štetu ljudskom zdravlju, onda izbora niti nema.
Baš zato je osmišljen program proizvoda za higijenu dostojnu čovjeka jer čovjek je vrijedan izbora, života i dostojanstva.
Već punih 15 godina TLK Grupa  proizvodi inovativne, neotrovne, ekološke i biorazgradive proizvode za higijenu i dezinfekciju.
Fokusirani su isključivo na dobrobit i korist čovjeka, istodobno ne čine štetu za životinje i okoliš. Od samih početaka vode se idejom da kod korisnika, bilo da je riječ o industriji, ugostiteljstvu, javnim ustanovama ili građanima, razviju o svijest o očuvanju zdravlja i okoliša te da se higijena u bilo kojem prostoru i na bilo kojoj površini može sasvim učinkovito održavati uporabom proizvoda koji nisu štetni za ljude i okoliš. 


U svojem proizvodnom asortimanu imaju liniju osnovnih proizvoda, od kojih je GENOX dezinficijens  najpoznatiji. Za čišćenje i održavanje higijene na svim vrstama površina, bez agresivnih tvari, oblikovali su proizvod GENOLL, deterdžent i odmašćivač u jednom, za otapanje naslaga masnoća i zaprljanja, koji učinkovito djeluje na površinske i dubinske nečistoće. 

Ovisno o mjestu primjene, ovaj deterdžent dolazi u dvije varijante – GENOLL BEZ PJENE, koji je idealan za brzo čišćenje u tijeku rada i nije ga potrebno ispirati, i GENOLL S PJENOM, koji stvara gustu pjenu i čisti posebno jaka zaprljanja i potrebno ga je isprati vodom. U obje verzije GENOLL, osim što čisti, ujedno radi blagu dezinfekciju površina, a ne ostavlja tragove niti mirise i nije korozivan. 

Bez KAMENKA teško je zamisliti čišćenje kamenca. Ovaj proizvod nastao je kao želja da imamo dostupan "ready to use" proizvod koji je neotrovan, ne oštećuje površine i materijale te ne isparava prilikom uporabe. Stvoren je KAMENKO, koji 100% učinkovito uklanja i otapa kamenac sa svih vrsta površina u profesionalnoj uporabi i u domaćinstvu. 

Konačno, za pranje i čišćenje glatkih i staklenih površina tu je ZUZEX, proizvod 100% bez alkohola, koji nema miris i ne isparava. Za sebe i svoju okolinu možete čistiti staklo, pleksiglas, monitore i ekrane, a da pritom ne oštećujete površine i ne udišete neugodne mirise poput alkoholnih para i umjetnih mirisa. 


- Naši proizvodi prepoznati su i upravo se zbog svojih prirodnih svojstava već dugi niz godina koriste u proizvođačkoj industriji, prehrambenoj industriji, ugostiteljstvu, školama i drugim javnim objektima u linijama proizvoda Professional, Agro, Mljekarstvo, Aqualife i Aquapool, a s linijom proizvoda SAFE AT HOME dospjeli smo i u kućanstva diljem Europe. U suradnji s veterinarima i uzgajivačima za sve kućne ljubimce razvili smo liniju PET PROFESSIONAL, kojom želimo pridonijeti u borbi suzbijanja zaraznih bolesti kućnih ljubimaca uporabom proizvoda (deterdžent i dezinficijens) koji su neotrovni, biorazgradivi, ekotoksikološki i citotoksikološki testirani - kažu u TLK Grupi.

Prednosti i uštede pri uporabi proizvoda su velike jer čistite temeljito zahvaljujući djelovanju aktiviranih iona i predanije jer proizvodi ne iritiraju sluznice, a dezinficirate 100% bez alkohola uz istodobnu neutralizaciju neugodnih mirisa i pritom pozitivno utječete na okoliš. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Kakva je budućnost slovenskih gradova i kakvu ulogu u tome imaju pametni gradovi?
PROMO

Kakva je budućnost slovenskih gradova i kakvu ulogu u tome imaju pametni gradovi?

Tehnološke inovacije poput pametnih gradova imat će ključnu ulogu u oblikovanju budućnosti slovenskih gradova. Te inovacije mogu pomoći u uštedi energije, poboljšanju sigurnosti i kvaliteti života

Odmorite se u njegovanom vrtu
PROMO

Odmorite se u njegovanom vrtu

Robotska kosilica brine se za uređenje okoliša što znači da možete uživati ​​u miru i tišini tijekom vikenda i usredotočiti se samo na opuštanje
Gigantski krokant sv. Duje za proslavu Bobisovog 75. rođendana i Sudamje
PROMO

Gigantski krokant sv. Duje za proslavu Bobisovog 75. rođendana i Sudamje

Iz Bobisa pozivaju: "Pridružite se Bobisu i gradu Splitu, u utorak 7. svibnja, na splitskim Prokurativama i budite dio povijesti dok slavimo ovogodišnju Sudamju i 75 godina legendarnog Bobisa.“