Obavijesti

Promo sadržaj

Jesu li ove sunčane naočale skinule s trona “rejbanke”?

Jesu li ove sunčane naočale skinule s trona “rejbanke”?
5

Kada je riječ o modi, trendovi se mijenjaju nevjerojatnom brzinom. Ipak, postoje komadi koji su vječni na modnoj sceni i zbog toga im potpuno opravdano dajemo kultni status

Kada je riječ o modi, trendovi se mijenjaju nevjerojatnom brzinom. Ipak, postoje komadi koji su vječni na modnoj sceni i zbog toga im potpuno opravdano dajemo kultni status. Zahvaljujući iznimnoj svjetskoj popularnosti, takav su status dobile i poznate “rejbanke”. Ali kada je moda u pitanju, znamo da ništa nije nezamjenjivo. Na redu je nova generacija sunčanih naočala!

Naručite OVDJE samo DANAS svoje Maus Maky sunčane naočale uz popust do 60% >>

Više ne moramo birati između kvalitete i estetike

Riječ je o novom, mladenačkom i urbanom brendu sunčanih naočala pod nazivom Maus Maky. Osim neodoljivim i profinjenim izgledom, ove se naočale mogu pohvaliti i vrhunskom kvalitetom zbog čega bacaju u sjenu čak i najhvaljenije dosadašnje modele na tržištu. Okviri od nehrđajućeg čelika, visokokvalitetne leće izrađene od mineralnog stakla, UVA I UVB zaštita, kao i bezvremenski dizajn samo su neke od odlika koje ove naočale čine itekako isplativom investicijom.

Neizostavni modni dodatak

Sunčane naočale prije svega imaju praktičnu ulogu kao zaštita očiju od jake svjetlosti i prašine, ali s druge strane, ne možemo zanemariti ni njihovu estetsku moć. Pravi par Maus Maky sunčanih naočala u trenutku će podići svaku modnu kombinaciju i dati joj novu dimenziju. U nedostatku modne inspiracije, uvijek mogu poslužiti kao as u rukavu koji će staviti točku na i svakom našem outfitu.

Moderno shvaćanje klasičnih oblika

Brend Maus Maky pobrinuo se da ne moramo birati ni između klasičnih i modernih modela jer njihova kolekcija predstavlja moderno shvaćanje klasičnih oblika. Tako ćete u ponudi ovog popularnog brenda pronaći najlegendarnije oblike sunčanih naočala poput Aviatora, Rounda, Panto i CatEyea koji će vas na prvi pogled osvojiti svojim vrhunskim dizajnom. Svaki model dostupan je u nekoliko različitih kombinacija boja okvira i stakala, što svima daje dovoljno izbora da odaberu svoju idealnu kombinaciju. Uz sunčane naočale u paketu se nalaze kožna futrola, krpica za čišćenje, upute i dizajnerska kutija.

Zavirite u ponudu Maus Maky brenda i pronađite svoj omiljeni model!

Naručite OVDJE samo DANAS svoje Maus Maky sunčane naočale uz popust do 60% >>

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura