Obavijesti

Promo sadržaj

Jesu li vaše web stranice zaštićene SSL certifikatom?

Jesu li vaše web stranice zaštićene SSL certifikatom?
7

Google Chrome, vodeći web preglednik uskoro će sve stranice čiji će se sadržaj učitavati preko http protokola označavati kao “Not secure”, a ne dugo nakon toga i blokirati takve stranice

Za sigurnu razmjenu podataka izmedju servera i računala na Internetu koristimo SSL protokol.  HTTP protokolom podaci kolaju izmedju mrežnih uredjaja u običnom tekstualnom formatu, pa mogu biti presretnuti i zloupotrebljeni od strane hakera.
Instalacijom SSL certifikata i korištenjem HTTPS protokola podaci se kriptiraju i kao takvi sigurni su u mrežnom prometu.

Svi SSL certifikati rade isto, kriptiraju promet, a razlikuju se po vrsti provjere, po vrsti povjerenja, po načinu prikazivanja u browseru.

DV (Domain validation) certifikati - prednost tih certifikata je niska cijena, brzi rokovi izdavanja (par minuta). No ne provjerava se identitet firme, već se samo provjerava vlasništvo nad domenom.

OV (Organization validation) certifikati nešto su skuplji, vrijeme izdavanja je 1-3 dana, a certifikator vrši provjeru firme, organizacije koja naručuje certifikat. 

EV (Extended validation) certifikati su najskuplji, vrijeme izdavanja je najduže, 2-7 dana, certifikator vrši dodatnu provjeru firme. 

Kod nas u Orbisu možete kupiti najbolje i najpopularnije OV, DV i EV SSL certifikate:

  • Rapid SSL         75 Kn + pdv /g
  • Rapid wildcard     689 Kn     + pdv/g
  • Geotrust QuickSSL     409 Kn + pdv/g
  • Geotrust TB        569 Kn + pdv/g
  • Thawte SSL 123    259 Kn + pdv/g
  • Thawte web server    549 Kn + pdv/g

Kliknite na link za ponudu SSL certifikata.

Orbis d.o.o. Pionir hrvatskog web hostinga Internet uslugama bavi se od 1996.godine. Osim prodaje SSL certifikata nudimo web hosting usluge na brzim SSD serverima u hrvatskom datacentru s besplatnim wildcard certifikatom: 


Prvi u hrvatskoj ponudili smo neograničene pakete. Imamo veliki izbor VPS-ova i dediciranih servera. Za web dizajnere imamo veliki izbor Reseller web hosting paketa, od malih po 80 Kn + pdv /mj, do velikih, 300 GB, 100 cPanel računa po 540 Kn + pdv / mj.

Za svoje webove kod nas možete registrirati domene .hr, .com.hr, .com, .net, .info, .org, .biz i još mnogo drugih.

Sve svoje usluge uredjujete sami u realnom vremenu, na stranici www.Orbis.hr/portal.

Ukoliko planirate otvoriti svoju stranicu, email adrese, to možete kod nas učiniti za samo par minuta. Za pomoć u odabiru domene i web hosting paketa javite nam se, pomoći ćemo vam.

Ukoliko želite preseliti vaše domene, web hosting pakete, stranice, u većini slučajeva mi možemo napraviti transfer kompletnog sadržaja, bez prekida u radu, besplatno.

Dobrodošli u Orbis.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!