JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
9

Vrhunska farmaceutika u JGL Pharma Valley kompleksu

Nakon završetka projekta INTEGRA i investicije od 53 milijuna eura u nove razvojne, proizvodne i skladišne pogone u Rijeci i na Kukuljanovu, JGL je oglasio veći broj novih radnih mjesta na dvjema pozicijama, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Novi proizvodni pogoni predstavljaju sam vrh farmaceutske tehnologije i nude zaposlenicima priliku za rad u modernom visokotehnološkom okruženju u kojem stvaraju inovativne proizvode koji osvajaju svjetska tržišta. Zaposlenicima JGL nudi sigurnost stalnog zaposlenja, konkurentna primanja i brojne dodatne pogodnosti, stvarajući tako idealno mjesto za profesionalni rast i osobni razvoj. 

Tko su idealni kandidati?  

Uvjet za prijavu je srednja stručna sprema, idealno u biomedicinskom ili tehničkom području. Poželjni kandidati su svi oni koji pokazuju interes i motivaciju za rad u proizvodnji farmaceutskih proizvoda, a spremni su precizno i organizirano pristupati radnim zadacima. Prednost imaju osobe usmjerene na timski rad, koje njeguju kvalitetnu i efikasnu komunikaciju i pokazuju inicijativu u rješavanju problema.  

JGL nositelj certifikata „Poslodavac Partner“  

Nove zaposlenike u JGL-u očekuje inovativno i poduzetno okruženje u kojem zaposlenik nije samo „kotačić u sustavu“, već važan element koji čini razliku. Program razvoja zaposlenika počinje od prvog dana, što uključuje onboarding proces, individualni plan razvoja svakog zaposlenika, edukacije i kvalitetan mentorski program. Paket pogodnosti je raznolik i fleksibilan, a zaposlenici imaju mogućnost odabira opcija koje im najviše odgovaraju. 

JGL je nositelj certifikata „Poslodavac Partner“ koji se dodjeljuje organizacijama koje održavaju visoke standarde kvalitete u upravljanju ljudskim resursima, a od 2022. godine učvrstio je svoje mjesto u najprestižnijoj skupini poslodavaca certifikatom „Above and Beyond“ za područje inovacija u području upravljanja ljudskim resursima.  

Posjetite našu stranicu kako biste saznali više o otvorenim pozicijama i postali dio JGL tima. 

O JGL-u 

JGL je tvrtka osnovana 1991. godine kao prvo potpuno privatno farmaceutsko dioničko društvo u Hrvatskoj. Danas gotovo 85 posto prihoda ostvaruje izvan Hrvatske te se njihovi proizvodi prodaju na 60 tržišta diljem svijeta. Zapošljava preko 1100 uglavnom visokoobrazovanih ljudi, a prosječna dob zaposlenika je 40 godina, pri čemu 76 posto zaposlenih čine žene. Proizvode preko 150 brendova, a od proizvoda su najpopularniji Aqua Maris, Meralys, Vizol S i Dramina. U prošloj godini JGL je ostvario gotovo 200 milijuna eura ukupnih prihoda i osnažio poziciju najveće farmaceutske kompanije u domaćem vlasništvu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu
PROMO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu

Kupaonica, kuhinja, suterenski i podrumski prostori, ali zapravo u svim prostorima u kojima boravimo trebamo osigurati adekvatan protok zraka kako bi isključili mogućnost nastanka vlage, a time i plijesni

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom
PROMO

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom

Napravljeno od neobičnog materijala Ceraluminuma i sa superiornim mogućnostima umjetne inteligencije, ovo će prijenosno računalo osvojiti vaše srce
Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit
PROMO

Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit

BMC Complementary Medicine and Therapies je znanstveni časopis porijeklom iz Ujedinjenog Kraljevstva (Velika Britanija) koji izdaje izdavačka kuća BioMed Central