Obavijesti

Promo sadržaj

Jole‌ ‌i‌ ‌Dormeo‌ ‌u‌ ‌misiji:‌ ‌maksimalan‌ ‌odmor‌ ‌

Jole‌ ‌i‌ ‌Dormeo‌ ‌u‌ ‌misiji:‌ ‌maksimalan‌ ‌odmor‌ ‌
3

Često se u životu oslanjamo na uzore i iskustva dragih nam i poznatih ljudi. Jole nam definitivno može biti jedan od njih. On zna kako lijepo živjeti, pjevati, veseliti se, stvoriti obitelj, skladne odnose s prijateljima, a uz sve to i maksimalno se odmoriti

Dobar san je pola zdravlja. To najbolje znaju upravo oni koji ne spavaju dobro. Sretnici koji lako zaspu, ne bude se do jutra i sanjaju lijepe snove, uzimaju san zdravo za gotovo. Stručnjaci iz Dormea osluškuju iskustva svojih korisnika i spremni su podijeliti nekoliko dragocjenih uputa za miran, lagan i lijep san:

  1. Opustite se prije sna: ne liježite u krevet napeti misleći da će vas spavanje opustiti. Umjesto toga, prošetajte vani barem 15 minuta i iz glave otjerajte loše misli. Šetnja će vas opustiti i umoriti, pa na počinak krenite neopterećeni. 

  2. Ugasite sve elektroničke uređaje, otuširajte se i legnite u krevet: izbjegavajte lijegati uz TV, mobitel, tablet... Osim toga, kratko se otuširajte ugodno toplom vodom i opuštajućim gelom od lavande kako biste sa sebe „skinuli“ sav štetan utjecaj koji vas može ometati u snu.

  3. Suzdržite se od jela i pića prije spavanja: bit će vam lakše zaspati ako se netom prije lijeganja niste „natrpali“, a poštedit ćete se i noćnog razbuđivanja zbog odlaska na WC.

  4. Nabavite dobar madrac: najvažniji predmet za spavanje, ali mnogi se pitaju što znači dobar? Dobro je ono što je vama dobro. Lijepo je uvažiti preporuke svojih najmilijih, ali prije kupovine osobno isprobajte madrac i uvjerite se koji je najbolji za vas. Kupujete li uvijek isti tip madraca slobodno krenite u online kupovinu. Dormeo je odličan u opisivanju i prenošenju iskustva spavanja na različitim tipovima madraca.

  5. Glava samo na kvalitetan jastuk: za maksimalan odmor, maksimalno dobar jastuk. Birajte ga prema svojim tjelesnim proporcijama. Iskustva govore da je najbolje imati što tanji jastuk, kako bi težina tijela bila jednakomjerno raspoređena. Treba uvažiti i činjenicu kako spavate (na boku, na leđima, na trbuhu), pa prema tome odabrati jastuk koji vam odgovara.

Dormeo, u hrvatskim okvirima već sinonim za dobar san, svojim je sadašnjim i budućim korisnicima odlučio svoj proizvode predstaviti na potpuno nov i jedinstven način. Kampanja je komunicirana putem digitalnih displaya koji imaju mogućnost dodatnog pregleda svih informacija o proizvodima. Prislanjanjem mobilnih telefona na NFC stickere koji se nalaze na okvirima digitalnih citylight uređaja, link vodi na sve pogodnosti i popuste koji se odnose na svu opremu za spavanje, te mogućnost skidanja ringtone melodije Joletove pjesme, koji pjeva o receptu za dobar san i maksimalan odmor.  

Iz Dormea poručuju: „Svojim korisnicima uvijek nudimo kvalitetne proizvode. Želja nam je bila da takvi proizvodi budu predstavljeni putem kvalitetnih, suvremenih komunikacijskih kanala. Uz pomoć GO2Digital aktivirali smo zato ovaj jedinstveni komunikacijski protokol.“, izjavila je Tihana Lučić, Dormeo brand managerica.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!