Obavijesti

Promo sadržaj

Još jedna škola je preuređena u sklopu Sport Vision projekta "Vizija zdrave budućnosti"!

Još jedna škola je preuređena u sklopu Sport Vision projekta "Vizija zdrave budućnosti"!
5

Regionalni lider u sportskoj maloprodaji, kompanija Sport Vision nastavlja sa društveno odgovornim radom kroz projekt „Vizija zdrave budućnosti“ koji potiče razvoj mladih

Kao prvi korak u ovom velikom projektu, u siječnju 2020. godine u potpunosti je renovirana svlačionica u Srednjoj strukovnoj školi Velika Gorica kako bi se učenici mogli pripremati za satove tjelesnog odgoja i sportske vannastavne aktivnosti.

Ove godine, kroz projekt je odabrana Osnovna škola Antuna Gustava Matoša u Zagrebu te je odrađeno uređenje i opremanje školske sportske dvorane. Dvorana je bila u lošijem stanju te slabije opremljena, a kako bi dobila novo ruho u potpunosti su renovirani podovi dvorane, iscrtane su linije u dvorani uz opremanje sa novom sportskom opremom. Školi su pritom osigurane nove vijače, gimnastički obruči, lopte za različit tip sporta kao i medicinska lopta, čunjevi, kozlić za preskok, nove strunjače, švedska klupa, ljestve za koordinaciju, golovi i mini golovi te mnogi drugi sportski rekviziti kako bi učenici bezbrižno provodili sate tjelesne i zdravstvene kulture.

„U ime svih učenika i djelatnika Osnovne škole Antuna Gustava Matoša iz Zagreba zahvaljujem na donaciji koja je pomogla da dodatno opremimo školski prostor te unaprijedimo nastavni proces koji provodimo u našoj sportskoj dvorani. Cijenimo što ste prepoznali potrebe naših učenika. Tjelesna i zdravstvena kultura, kao i izvannastavne aktivnosti koje provodimo u našoj školskoj sportskoj dvorani, neophodne su za zdrav i ravnomjeran tjelesni i motorički razvoj učenika. Učenici ovdje usvajaju važnost cjeloživotnog vježbanja i kretanja za bolju kvalitetu života u odrasloj dobi. Oprema koju nam je donirao Sport Vision pomoći će nam u ostvarivanju tog cilja. Uspješan razvoj naših učenika i njihova sigurnost tijekom boravka u školi nemaju cijenu, stoga zahvaljujemo što vaša tvrtka ustrajno ulaže u dobrobit najmlađih generacija.“ poručio je Antonio Jurčev, ravnatelj savjetnik Osnovne škole Antuna Gustava Matoša.

Cijeli projekt pokrenut je s idejom da se omogući sigurno i bezbrižno provođenje tjelesne i zdravstvene kulture u osnovnim i srednjim školama s ciljem da mladima osigurajmo kvalitetnije uvjete te mjesto na kojemu mogu razvijati svoje vještine i provesti najljepše školske dane. Zastarjele i neopremljene sportske dvorane u školama sve su prisutniji problem širom Hrvatske, što je glavna motivacija za pokretanje cijelog projekta.

„Ovo je već druga godina kako smo uredili i obnovili školski prostor za tjelesni i zdravstveni odgoj u sklopu projekta „Vizija zdrave budućnosti“. Redovito podržavamo razne sportske manifestacije i potičemo na fizičku aktivnost, stoga nam je upravo projekt ovakvoga tipa od velike važnosti kako bi poticali mlade u Hrvatskoj da se bave sportom i pritom im omogućili kvalitetan sportski razvoj i nastavak ostvarenja impresivnih rezultata. Nadamo se da će učenici uživati u renoviranoj školskoj dvorani te kako ćemo i u budućnost te kroz cijeli projekt, imati priliku ponovno osigurati mladima kvalitetne uvjete za sportski rast i razvoj.“, istaknula je Vesna Čačić, voditeljica marketinga Sport Visiona Hrvatska.

Kroz projekt "Vizija zdrave budućnosti" Sport Vision ulaže velike nade u društveno odgovorni rad kako bi podigli svijest o važnosti projekata koji potiču ulaganje u razvoj sportskih aktivnosti kod mladih.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Koch je zbog petardi oglušio, a Maksimir je opisao rečenicom: Pravi stadion, smrdi po urinu!
BOLUJE OD NEIZLJEČIVE BOLESTI

Koch je zbog petardi oglušio, a Maksimir je opisao rečenicom: Pravi stadion, smrdi po urinu!

Iako je u Dinamu proveo samo jednu sezonu, zavolio je taj klub i Zagreb i volio bi još jedanput doći na utakmicu. Pamti Mikića, Vukojevića, pobjedu u Amsterdamu..., a prije 17 godina je rekao: 'Modrić je najbolji na svijetu'