Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 8

Zakasnili ste s poklonima? Znamo gdje ćete uhvatiti najbolje akcije da se iskupite!

Zakasnili ste s poklonima? Znamo gdje ćete uhvatiti najbolje akcije da se iskupite!

Kupnja božićnih darova u zadnji tren ne mora biti pakao. Duboko udahnite i fokusirajte se. Donosimo vodič koji će vam bez sumnje ublažiti stres i olakšati pronalazak pravog dara za vaše najmilije u 5 do 12

VIDEO

Shvatili ste da vas dijeli samo nekoliko dana ili, još gore, nekoliko sati do Božića, a niste uspjeli nabaviti darove za sve koji su zaslužili? Za one koji kasne s božićnim darovima dobra je vijest da još možete kupiti sjajne darove, na kojima ćete čak i uštedjeti jer su već počele rasprodaje. A ako nemate još ni ideju što kupiti, uz naših nekoliko prijedloga možda vam padne na pamet neko cool rješenje i pronađete spas u zadnji čas. 

1. Napravite konkretan plan 

Najčešće imamo fiksnu skupinu ljudi s kojima razmjenjujemo darove - članovi obitelji, bliski prijatelji, kolege. Zbog toga vam preporučujemo da napravite listu upravo prema tim kategorijama. Također, imajte okvirnu predodžbu o tome što želite dati ljudima s popisa. Možda vam padne na pamet nešto što oni sami žele, ali još to nisu sebi kupili. Zapišite ideje na svoj popis i čuvajte ga u obliku koji je jednostavan za nošenje.

Gift,Boxes,With,A,Large,Red,Bow,Against,A,Background

2. Pripazite na budžet

Jedna od najvećih zamki kupnje u zadnji čas je prekoračenje budžeta. Odredite iznos koji biste željeli potrošiti na svaku osobu kojoj kupujete dar i, ono najvažnije - držite se te odluke. Kako biste izbjegli ovu zamku, postavite sebi i vremensko ograničenje jer Božić je blizu, a vi nemate vremena na bacanje.

3. Rješenje za nekreativne

Kuglice ili ukrasi za bor – ovo je dar koji se na prvu vjerojatno ne biste sjetili darovati, ali sigurno će oduševiti sve ljubitelje božićnog ludila. Ovako će netko od vaših najmilijih na svom boru imati poseban ukras i lijep podsjetnik na vas. A ako je netko od njih zimogrozan, s papučama, dekicom ili debelim božićnim čarapama sigurno nećete pogriješiti. Kavoljupcima možete darovati aparat za kavu, a nećete pogriješiti ako kupite neki gadget. Bez obzira na to kupujete li dar za nju ili njega, bežične slušalice odličan su izbor jer su postale neizostavan tech detalj za svakoga.  

Ako ste u kategoriji "igram na sigurno", voljenoj osobi darujte poklon-bon. Ovakav tip božićnog dara idealan je za one koji ne vole iznenađenja ili su ljubitelji šopinga i točno znaju što žele, no ne mogu si sve priuštiti. Tu uskačete vi, ne kao Grinch nego kao Djed Mraz koji im ispunjava sve božićne želje.

4. I za one kreativne

Zašto ne biste sami napravili neke darove? Tako možete i sačuvati proračun, a i sve napraviti iz udobnosti vlastitog doma. Mješavina začina u ukrašenoj staklenci može ostaviti dojam da ste taj dar pripremili mnogo ranije, a ne nekoliko sati prije darivanja. Za prave kreativce, jestivi terarij pun ukusnih keksića i slatkiša zvuči kao zaista originalan božićni dar.  

Traditional,Gingerbread,Cookies,Home,Made,As,Food,Gifts.

5. Kupujte na Badnjak i čuvajte račune

Znamo - čekati dan prije Božića za kupnju zvuči kao užasna ideja. Ali razmislite o tome da su oni organiziraniji kupili sve božićne darove do Badnje večeri. To znači da će u trgovačkim centrima biti manje gužve, što će vam omogućiti da kupujete na miru bez borbe s gomilom drugih paničnih ljudi.  

Ako kupujete u posljednjem trenutku, velike su šanse da ne možete biti super izbirljiv darivatelj. Možda ćete morati napraviti kompromis u nekim stvarima, kao što su marka, značajke ili boja. Ako je osoba za koju kupujete posebna, najbolje je zatražiti "poklon račun". Takvi računi ne uključuju cijenu, tako da razmjenu čine jednostavnom bez straha da će netko znati koliko je nešto koštalo. Bolje biti siguran nego žaliti! 

6. Obavite kupnju na jednoj lokaciji

Gotovo savršeno zvuči ideja da sve darove sa svojeg popisa kupite na jednome mjestu, bez probijanja kroz gužve u dućanima, gradu ili zatvorenim centrima. Zar ne? Arena Park upravo je mjesto na kojemu možete pronaći sve sa svoje liste darova. Od multimedije i sporta, preko odjeće i opreme za klince, pa sve do rekvizita za "uradi sam" darove. Ako se pritom sjetite da i vama nedostaje još neka sitnica kako bi vaš dom u potpunosti preuzeo božićni duh, u Arena Parku možete pronaći velik izbor artikala u blagdanskom stilu. Zato, požuri u Arena Park, gdje možeš obaviti #siguranshopping s našom listom darova! 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura