Obavijesti

Promo sadržaj

Još uvijek mislite da ne znate snimiti dovoljno dobru fotografiju ili video?

Još uvijek mislite da ne znate snimiti dovoljno dobru fotografiju ili video?
4

Imamo rješenje u trendi obliku!

Najljepše je kada se možemo odmaknuti od naših svakodnevnih obaveza na fakultetu i poslu, koje ponekad donose veliku dozu stresa, te se posvetiti onome što nas zaista veseli – hobiji. Kuhanje, planinarenje, fotografiranje, slikanje, čitanje knjiga, fitness ili gaming, svatko od nas ima nešto u čemu će posebno uživati. Osim toga, hobiji često postaju i glavna točka dana koju volimo dijeliti na svojim društvenim mrežama, a pametni telefoni su nešto bez čega je to neizvedivo. Samsung Galaxy S21 FE 5G pokazao se kao simpatičan uređaj s kojim će svaki hobi postati još veći užitak, a uz njegove vrhunske značajke i performanse uhvatit ćete najbolje trenutke dok radite ono što najviše volite!

Kuhaj, snimaj, guštaj

Ako ste jedan od onih #Foodstagram blogera koji uživaju u svim čarima kulinarstva, Samsung Galaxy S21 FE 5G definitivno će biti vaš najbolji prijatelj. Ovaj pametni telefon donosi Super Smooth brzinu osvježavanja od 120 Hz koja omogućava glatko iskustvo korištenja pa ćete s lakoćom pretraživati recepte na internetu ili aplikacijama poput Tasty. Naravno, najuzbudljiviji dio je sam proces kuhanja i pripreme, a dodatna vrijednost je što možemo biti potpuno kreativni, isprobavati različite kombinacije ili kreirati svoj recept s potpisom. Nakon toga, neizostavan dio je i fotografiranje hrane ili snimanje kratkih video recepata. Na vama je da odaberete omiljeni stolnjak i tanjur, dok će se Galaxy S21 FE 5G s glavnom kamerom od 12MP i svojim brojnim postavkama pobrinuti da bez prevelikog napora „skuhate“ odličan content za svoje društvene mreže. Ipak, najbolji dio ovog hobija je degustiranje te uživanje u slatkim i slanim delicijama koje ste pripremili!

U planine

Planinarenje i istraživanje prirodnih ljepota idealan je odabir za one koje vole biti aktivni, boraviti na svježem zraku i uz to se osjećati potpuno ispunjeno. Za ovaj hobi važno je biti dobro pripremljen -prigodna odjeća i obuća, ruksak, voda i naravno nešto za pojesti, a sve kako bi penjanje na Sljeme, Ivanščicu ili neku drugu destinaciju bilo što ugodnije. Uz to, potreban vam je i pametni telefon s dugotrajnom baterijom koja će izdržati cjelodnevno planinarenje, ali i vloganje zabavnih trenutaka s ekipom. Samsung Galaxy S21 FE 5G sadrži izrazito moćnu bateriju od 4500 mAh s kojom nemate straha da će se isprazniti na pola vaše planinarske avanture, dok će Corning Gorilla® Glass Victus™ staklo zaštititi uređaj od slučajnih padova. Također, ono što će se posebno svidjeti ljubiteljima noćnih ruta je unaprijeđeni Night Mode za kreiranje vrhunskih noćnih fotografija s kojima ćete sigurno očarati brojne pratitelje na društvenim mrežama!  

Uhvati sve čari Makeup-a

Šminkanje danas više nije samo nanošenje pudera, sjenila ili maskare, već se ono pretvorilo u pravu umjetnost koju smo prebacili sa slikarskih platna na vlastitu kožu. Osim standardnih Simple, Smokey Eye, Extra Glam, ili Cat eye Makeup tutorijala, pojavili su se i brojni TikTok trendovi koji izvlače maksimalnu kreativnost iz pojedinaca – od kreiranja maski, transformacija u poznate ličnosti pa sve do pravih remek djela koji oduzimaju dah. Izuzetno moćna prednja kamera od 32MP snimit će cijeli proces vašeg uređivanja i šminkanja, a zahvaljujući Dynamic AMOLED 2X zaslonu imat ćete oštar prikaz slike za pregledavanje snimljenog sadržaja. Dodatna simpatična opcija ove kamere je i Al face restoration s kojom ćete imati najbolji selfie za Instagram bez dodatnog uređivanja u aplikacijama.

Kako bi uživali u svojim hobijima, uhvatili omiljene trenutke te to sve podijelili na svojim društvenim mrežama, Samsung Galaxy S21 FE 5G pametni telefon idealan je džepni ljubimac za vas. Sve ključne značajke o pametnom telefonu istražite na https://www.samsung.com/hr/smartphones/galaxy-s21-5g/galaxy-s21-fe-5g/.  

 

 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otvorena Mia poliklinika u Rijeci
PROMO

Otvorena Mia poliklinika u Rijeci

Stručnost i iskustvo Pronatal grupacije dostupni pacijentima iz Hrvatske, Slovenije i Italije

'Automobil  zapravo koristimo jedan sat na dan, a mjesečno nas stoji barem 500 eura'
PROMO

'Automobil zapravo koristimo jedan sat na dan, a mjesečno nas stoji barem 500 eura'

Među onima koji se, između ostalog, zalažu za stvaranje naprednih rješenja u području održive mobilnosti je i slovenska tvrtka Avant Car
Baby boom u Slavoniji i Podravini
PROMO

Baby boom u Slavoniji i Podravini

Već imaju jasličku, vrtićku i predškolsku grupu, a očekuju još dvadesetak prinova koje će dohraniti i pustiti u prirodu. U Dravskoj priči u Virovitičko-podravskoj županiji nikad nije dosadno