Obavijesti

Promo sadržaj

Junaci Večernje škole 14. travnja u Našicama, a 16. travnja u Šibeniku

Junaci Večernje škole 14. travnja u Našicama, a 16. travnja u Šibeniku
4

Junaci Večernje škole predvođeni Željkom Pervanom nastavljaju svoju oproštajnu turneju s predstavom „Posljednja Večernja“ i 14. travnja stižu u Našice, u Dvoranu OŠ kralja Tomislava, a 16. travnja u Šibenik, u dvoranu Baldekin. Naravno, početak predstava je u 19,59h, kao i u svakom gradu do sada.

Nema sumnje da je ova urnebesna predstava trenutno najtraženija i najbolja terapija za sve kojima bar na jednu večer treba bijeg od životnih problema i svakodnevice. Jer kako vrijeme ide, turneja se proširuje na nove gradove, što je slučaj i s Našicama i Šibenikom.

„Kad je reakcija publike takva, e sada i mi moramo biti još bolji!“ poručili su junaci Večernje škole ususret novim druženjima s publikom, a profesor Pervan nije propustio dodati i jednu sebi svojstvenu opasku: „Lista gradova stalno raste, a mi smo sve stariji i polako nam se gasi volja za životom…“ No, da bi se to promijenilo, i da dečki ne bi samo radili i radili, na zasluženi odmor povela ih je producentica turneje Melita Gradečak iz zagrebačke agencije Zvjezdica Petra. I to nakon prošlog vikenda kada su gostovali u Vukovaru i Požegi. Dečki su produžili u Ilok, gdje su krijepili dušu i tijelo slavonskim delicijama i najboljim vinskim sortama sa samog istoka Hrvatske i skupljali snagu za nastavak ove rastuće turneje.

Valja spomenuti i da publika željna onog starog dobrog i prepoznatljivog humora Željka Pervana i njegove originalne postave Večernje škole nakon najavljenih izvedbi „Posljednje Večernje“ u Našicama i Šibeniku ima priliku pogledati predstavu i u Zagrebu, 20. travnja, u KC Dražena Petrovića, Ciboni.

„Za Cibonu su ulaznice već gotovo rasprodane, a to je ujedno i najveća sportska dvorana u kojoj će 'Posljednja Večernja' na ovoj turneji zaigrati“, otkrila nam je producentica Melita Gradečak.

Ulaznice za predstave u Našicama, Šibeniku i Zagrebu mogu se nabaviti online u sustavu Eventim.hr i na svim prodajnim mjestima u sklopu prodajne mreže Eventima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Biraj limenku, opet i opet i opet!
PROMO

Biraj limenku, opet i opet i opet!

Svima draža ambalaža

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva
PROMO

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva

Damjan Rudež, novi predavač Skill Boxa, profesionalni košarkaš, najbolji je primjer mladima kako je na svom putu odabrane karijere pa potom ulaganjem u svoje obrazovanje, nastavio putem uspješnog poduzetnika.
Na što pripaziti prilikom kupnje opločnik
PROMO

Na što pripaziti prilikom kupnje opločnik

Otkrijte prednosti betonskih opločnika u razgovoru s Dorianom Žunićem