Obavijesti

Promo sadržaj

Kad imaš SKY samo je nebo granica

Kad imaš SKY samo je nebo granica
6

Personalizirana interaktivna foto aktivacija „Budi lice SKY Cole“

Možda će ti se ova kampanja činiti prekompliciranom. Možda ne možeš zamisliti da te citylight fotka nasred ulice. Možda to potajno i želiš isprobati, ali kad te bar prolaznici ne bi zbog toga čudno gledali? Ne brini, muči li te ijedno od ovih pitanja, ne moraš ni pročitati članak do kraja. Ova interaktivna foto aktivacija namijenjena je generaciji koja se ne zamara takvim stvarima. 

Čitaš li dalje, evo detalja: SKY Cola omogućila je jedinstvenu priliku da se tvoje lice nađe na limenki SKY Cole. Uz malo sreće i puno originalnosti, personalizirana limenka stigla je i na tvoju adresu. 

A što je bilo potrebno napraviti? Pronaći SKY Cola citylight, zauzeti pozu, slijediti upute i pričekati foto rezultate! 

U šetnji gradom mogla se iskoristi prilika za osvajanjem jedinstvene SKY limenke o kakvoj već bruje brojni influenceri – fizička SKY limenka s tvojim licem u zvijezdi. Totalno SKY, zar ne? Slijedili smo u stopu i influencere Niku Pavičić xniks2x i Lucijana Plazibata: oni već imaju jedinstvenu limenku sa svojim licem u zvijezdi. 

Interaktivni citylighti tvrtke GO2Digital čekali su te na sedam popularnih zagrebačkih lokacija, u centru grada i u shopping centrima: na Trgu, na Cvjetnom, u City Centeru One West i East, u Garden Mallu, Arena Centru i na okretištu Importanne. Nakon šetnje gradom mogao/la si reći ekipi: personalizirane limenke mogu te lansirati među zvijezde kvarta!  

Sky je nova „it“ riječ koja će konačno poslati u povijest boomerski cool, top, vrh, gas i foru, a ova iznimno uspješna aktivacija ostvarila je više od 16.000 foto aktivacija. SKY Cola nudila je priliku da postaviš trendove i budeš, ne faca, nego SKY. 

Kad su u pitanju mogućnosti za interakciju i komunikaciju s ciljanom skupinom, samo nebo je granica. Ekipa iz tvrtke GO2Digital to najbolje zna. Do nove interaktivne ideje, uživajte s nama u SKY Coli. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.