Obavijesti

Promo sadržaj

Kad neočekivano iskrsne - uz Generali osiguranje je #sve5

Kad neočekivano iskrsne - uz Generali osiguranje je #sve5
2

Osiguranje je najbolja obrana. Zato Generali osiguranje ima akciju naziva SVE 5, u kojoj nudi 5% ekstra popusta na veliku većinu proizvoda neživotnog osiguranja

Kako bismo se obranili od neizvjesnosti i nesigurnosti, Generali osiguranje u mjesecu nogometa, od 14. lipnja do 15. srpnja, provodi akciju naziva SVE 5, u kojoj nudi 5% ekstra popusta na veliku većinu proizvoda neživotnog osiguranja.

Ugovaranje osiguranja nekretnine i kućanstava, motornih vozila i plovila, dopunskog zdravstvenog osiguranja, nezgode te brojnih drugih proizvoda iz ponude neživotnih osiguranja uz pruženu pogodnost, osigurava i bezbrižno uživanje u nogometnim predstavama Vatrenih.

Svrha osiguranja je prenošenje rizika koje nalazimo u našem okruženju s pojedinca na pouzdano društvo za osiguranje i to sklapanjem ugovora o osiguranju. Tako se pojedinac nastoji zaštiti od opasnosti, odnosno rizika, koji mu mogu nanijeti ugrozu ili prouzročiti štetu na imovini od posljedica nastupanja štetnog događaja. Osigurati se može od različitih nepredviđenih događaja: požara, udara groma, poplave, provalne krađe i razbojništva, ali osiguranje je tu i kad je zdravlje u pitanju. Kako štetni događaj nastupa nenadano, potreba za osiguranjem nameće se sama po sebi.

Osiguranje je najbolja obrana uz #sve5!

Akcija SVE 5 vrijedi za neživotna osiguranja za fizičke osobe i obrtnike. Popust se ne primjenjuje na pojedine proizvode. Za više informacija posjetite www.generali.hr.

# # #

GENERALI

Generali osiguranje d.d. dio je Generali Grupe, osnovane 1831. i jedne od vodećih globalnih osigurateljnih grupacija u svijetu koja je u 2017. zabilježila ukupni premijski prihod veći od 68 milijardi eura. Sa preko 70.000 zaposlenika u više od 60 zemalja, Grupa skrbi o 57 milijuna klijenata, zauzimajući vodeću poziciju na tržištima zapadne Europe, te sve značajnije mjesto na tržištima središnje i istočne Europe i Azije. U 2017., Generali je uvršten među najodrživije tvrtke u svijetu prema Corporate Knights rangiranju. Grupa u Austriji, srednjo-istočnoj Europi i Rusiji posluje kroz Regionalni ured (sa sjedištem u Pragu) za Austriju, središnju i istočnu Europu i Rusiju u 12 zemalja te je među tri vodeća osiguratelja u regiji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.