Obavijesti

Promo sadržaj

Kako do novca za renoviranje stana u 15 minuta!

Kako do novca za renoviranje stana u 15 minuta!
2

Zaboljela vas je glava kada ste se sjetili koliko će vam novca trebati da renovirate stari stan? Samo polako, mi imamo rješenje za vas

Iako se nitko ne voli upuštati u renoviranje stana jer se obično radi o dugotrajnom, prljavom i skupom procesu koji iziskuje puno vremena i novca, to ne mora uvijek biti tako. 

Važno je naći radnike koji dobro obavljaju svoj posao i napraviti točan plan radova koji se trebaju obaviti. Plan mora obuhvaćati redoslijed radova, trajanje radova i financije. U planu je važno navesti i koje konkretne zahvate treba napraviti kao što su, na primjer, izolacije zidova, renoviranje kupaone ili adaptacija kuhinje. 

Koliko je važno imati dobar plan govori i to da jedino tako možemo opušteno proći kroz radove i na kraju biti zadovoljni time kako izgleda naš novi dom. Stoga je, nakon plana o renoviranju, važno dobro proučiti pravila uređenja interijera i odabrati one stilove koji nam se najviše sviđaju. Razmislite o odabiru boja za zidove, materijala za podove te napravite plan o tome gdje ćete smjestiti koji namještaj. Jedino maštovitom renovacijom stana možemo stvoriti ugodno, toplo i lijepo mjesto za sretan i opušten život. 

Na kraju planiranja, na red dolazi i ono najvažnije - financije. Ako ste nakon cjelokupne računice došli do zaključka da nećete imati dovoljno novca kako biste sve što ste zamislili, i proveli, ne brinite. Ne morate čekati godinama da biste skupili dovoljno novca i krenuli u renovaciju, kada uz pomoć Ferratum banke, radovi mogu započeti već istog dana!

U internetski preglednik upišite Ferratumbank.hr i zatražite neke od kredita koji vam mogu biti odobreni već istog dana, za 15 minuta i samo uz osobnu iskaznicu.

Zavisno od toga koliko novca trebate, zatražite kredit po svojim željama. Možete birati između mikro kredita, brzinskih kredita, pozajmice i brzih zajmova. Na vama je samo da ispunite online obrazac u kojem možete odabrati svotu novca i rok otplate, i novac je vaš. Cijeli proces ne traje duže od 5 minuta, a novac na vaš račun može sjesti već istoga dana. 

Nakon što unesete svoje osobne podatke, Ferratum banci je potrebno dostaviti (emailom ili Whatsappom) fotografije osobne iskaznice i kartice tekućeg računa, a cijeli proces osobne identifikacije i procjene kreditne sposobnosti možete ubrzati ako odaberete automatizirane sustave Jumio i Instantor. Tada odmah dolazite do posljednjeg koraka. Na vašu elektroničku poštu primit ćete ugovor o kreditu kojeg je, potpisanog i uz jamstvo kredita, potrebno poslati (emailom ili Whatsappom) banci i novac stiže na vaš račun u tren oka!

Ne dopustite da se snovi ostvaraju nekom drugom jer i vi možete živjeti svoje snove. Ferratum banka vam omogućuje da osjetite strast i uzbuđenje zbog renoviranja stana upravo prema vašim željama. Zašto bi vaše želje čekale da dođu na red, ako odmah možete uživati u običnim stvarima koje vas najviše vesele, a to je provođenje ugodnih trenutaka kod kuće u društvu vaše obitelji i prijatelja. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe
PROMO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe

Posjetili smo dvije iznimne žene koje svakim danom ruše nametnuta rodna ograničenja i dokazuju istinsku snagu žena

"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura
PROMO

"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura

Svaki put kad kineski predsjednik Xi Jinping održi novogodišnji govor, njegove police u uredskom prostoru unutar kompleksa Zhongnanhai uvijek su proučavali znatiželjni knjiški crvi diljem zemlje i svijeta.
Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"
PROMO

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"

Duhovno-glazbeni spektakl godine okupit će najpopularnije izvođače duhovne glazbe u Areni Zagreb