Obavijesti

Promo sadržaj

Kako fino jesti i zaraditi?

Kako fino jesti i zaraditi?
8

Dok razmišljate o još jednom tjednu u nizu i tjednu u kojem će internet gorjeti od raznoraznih ponuda i popusta, odlučili smo vas informirati o najboljoj gastro ponudi u gradu

Nalazimo se u teškim vremenima i smatramo da svatko zaslužuje slastan burger koji će mu barem malo uljepšati nadolazeći radni tjedan! Vrijeme je da razmazite svoje nepce s vrhunskom ponudom na Woltu – ovaj tjedan na Woltu traje Blue Week u sklopu kojega se čak 40 posto iznosa više od 100 burgera vraća na vaš Wolt račun u obliku Wolt kredita! Zarađene kredite možete iskoristiti za umanjenje sljedeće narudžbe u bilo kojem restoranu na Woltu, raznovrsnim trgovinama, slastičarnama i drugim objektima.

Nema granica, na Woltu uživate u super ponudi i još zarađujete

Vikend, koji ovoga puta traje duže, sve do ponedjeljka 30. studenog, dodatno će vam uljepšati i besplatna dostava na Woltu. I to se ne odnosi samo za restorane - iz velikog broja trgovina na Woltu odaberite sve što vam je potrebno, a za najbržu dostavu će se pobrinuti Woltovi fantastični dostavljači. Ponuda bio&bio trgovina, sjajne stvari iz Lonie i Roto svijeta pića, kao i brojnih drugih, nikada nije bila dostupnija. Uz Wolt, sve vam je uvijek pri ruci. Uživajte u super ponudi i uvjerite se zašto je Wolt jedina aplikacija na tržištu nagrađena s prestižnom Apple Editors choice nagradom za korisničko iskustvo. I ne samo to, Wolt je aplikacija s najviše preuzimanja u kategoriji Food & Drink u Hrvatskoj te najboljim ocjenama - 4,7 na Google Play-u i 4,9 na App Store-u!

Na Woltu vas čekaju najbolja ponuda i najveće akcije, uz najbržu dostavu - u najviše pola sata vaša narudžba stiže ravno na vašu adresu. Njihov popis restorana i trgovina koje volite i kojima vjerujete je fantastičan - uključuje preko 700 objekata u Hrvatskoj.

Svi već znaju da Wolt posljednjih mjeseci kontinuirano priprema top ponude u kojima uživaju deseci tisuća aktivnih korisnika. A tako će ostati i u budućnosti - svakog tjedna razveselit će vas tematski prilagođeni popusti na određeni tip jela. Znajući koliko hrvatski korisnici Wolt aplikacije vole burgere, ovog tjedna su odlučili mogućnost dodatne zarade Wolt kredita spojiti s uživanjem u omiljenim burgerima.

Burger Week

Posljednjih godina izradi savršenog burgera posvećuje se posebna pažnja. Sastojke i kombinacije majstorskih burgera s posebnom strašću osmišljavaju i pravi chefovi, a u svojoj ponudi ih sada imaju i ekskluzivni restorani. Burgeri kakve danas  imamo prilike jesti pravo su malo sočno, gastronomsko čudo, tako da nije neobično da su postali najpopularnija kategorija jela.

Svaki put kada uživate u slasnom burgeru, sjetite se da iza njega stoji ekipa koja izradi svakog od njih pristupa s posebnom pažnjom i znanjem. Za svaki istančani sloj okusa, za svaki domaći umak, pecivo i svaki drugi sastojak brinu se pravi majstori. U stvaranje najboljeg burgera uključeni su i lokalni OPG-ovi od kojih restorani nabavljaju  najkvalitetnije namirnice. Vaše uživanje u hrani omogućuje njihov nastavak poslovanja. Bravo!

Smokehouse, Cheese panceta burger, Lars, Dalmoš, Crni ili Gusar?

U Zagrebu vas ovog tjedna u svijet uživanja u najboljoj ponudi vode naši omiljeni Submarine Burger, Rocket burger, Krojačnica, Lars & Sven, Burger Bar, Kascheta, Mr. Moo i brojni drugi.

Submarine Burger će se pobrinuti da Riječani ne ostanu gladni, a u tom cilju im se pridružuju i Pivnica Cont, Restaurant Štorija, Harat's Pub, Goonies, The Big Boy i drugi. Osječane će razmaziti Hamburgilla, Pivnica Merlon, Mangiare, Restoran Gurman.

Mandrill’s, Toto's Burger Bar, Papa's American bar - Split, Fabrique fun & bbq pub i Škatula samo su dio popisa restorana u Splitu, a u Zadru Papica, Bistro Hedonist dining & hangout, Švabos Soul food, La Famiglia, kao i puno drugih sjajnih restorana.

Wolt usluga dostave po super cijeni uvijek vam je pri ruci. Bilo da radite iz ureda ili od kuće ili ste možda na godišnjem, nadolazeći burger tjedan na Woltu ne smijete propustiti. Ako ste više ljubitelj uživanja u večernjim obrocima iz udobnosti vlastitog doma, upalite omiljenu seriju ili film, odaberite burger i priuštite si zasluženi odmor. Neka uživanje počne!

Uživajte u top ponudi restorana kojima vjerujete i koje volite. I ne brinite, Wolt iznimno pazi na sigurnost korisnika, restorana s kojima surađuje i njihovih zaposlenika kao i partnera dostavljača. Wolt dostava je beskontaktna što omogućuje maksimalno izbjegavanje kontakta i zaštitu svih uključenih strana. Svakog tjedna potražite novu ponudu na Woltu jer donose vam najbolje specijalitete po posebnim cijenama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.