Obavijesti

Promo sadržaj

Kako izgleda uistinu bezbrižna kupovina rabljenih vozila? Znaju u Benussi Select Carsu!

Kako izgleda uistinu bezbrižna kupovina rabljenih    vozila? Znaju u Benussi Select Carsu!

Što zapravo znači uistinu bezbrižna i bezbolna kupovina rabljenih vozila?

U Auto Benussiju imaju jasnu ideju. Kupovina rabljenih automobila nalik kupovini novih vozila. Proces koji je toliko olakšan i ponuda toliko sigurna da si kupac mora samo odabrati boju vozila, namjestiti sjedalo, retrovizor i radijsku stanicu – i to je to!  

Upravo na toj ideji Benussi Select Cars, brend unutar Auto Benussija, razvija novu kampanju i podsjeća kupce diljem Hrvatske kako je Benussi Select Cars broj jedan na tržištu kada su u pitanju rabljena vozila.  

Svi koji su barem jednom u životu kupovali rabljeno vozilo znaju koliko to može biti kompleksan proces, pun nagađanja i pretpostavki, a često i završi s neugodnim iznenađenjima i još neugodnijim iskustvima. Zato Benussi Select Cars želi da se svaki kupac osjeća kao da upravo bira novo vozilo.  

Od jamstva povrata do prihvatljivih cijena   

 Kao svoju prednost ističu jamstvo povrata vozila kao i jamstvo na samo vozilo od 12 mjeseci. Tu je opcija financiranja, usluga registracije pa čak i dostava vozila na kućnu adresu. No, najveća prednost upravo je velik broj provjerenih vozila, odnosno široka ponuda. Od Land Rovera koji se i prirodno veže uz Benussi brend do Jaguara, Mazdi, Alfa Romea, Renaulta i drugih.  

 Veliki SUV s minimalnim brojem kilometara ili malo gradsko vozilo čija je kvaliteta provjerena u 165 točaka, čiji je multibrend servis dostupan i siguran? Odabir je na kupcu. U Benussi Select Cars svjesni su i stanja na tržištu i ekonomskih (ne)prilika su svoje cijene zadržali na kupcima prihvatljivoj razini.  

 Benussi Select Cars pronaći ćete na tri lokacije u Hrvatskoj. U Zagrebu u Škorpikovoj 32 te u Puli na adresama Industrijska 2D i Mutilska 60. No, želite li prije kupnje provjeriti ponudu, doznati više ili čak pojednostaviti cijeli postupak i jednostavno naručiti svoje vozilo, posjetite web stranicu: https://www.autobenussi.hr/rabljena-vozila 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'
PROMO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'

Kada je „Uvod u anatomiju“ tek počeo s emitiranjem u ožujku 2005. godine, nitko nije mogao predvidjeti koliko će brzo serija dosegnuti međunarodnu slavu.

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje
PROMO

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje

Svi mi, bez iznimke, barem jednom u našem životu doživjeli smo neugodnosti povezane s problemima probavnog sustava.
LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu
PROMO

LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu

Dugo iščekivani LEAP Summit najavljuje deveto izdanje konferencije koja će inspirirati i potaknuti inovacije među vizionarima i poduzetnicima.