Promo sadržaj

Komentari 0

Kako je sušenje odjeće postalo zabavno?

Kako je sušenje odjeće postalo zabavno?

Jesen i zima su dva godišnja doba kada vodimo borbe sa sušenjem odjeće. Vrijeme je kišno i vlažno, a svi mi volimo da nam odjeća miriši i da nam se ne povlači po stanu predugo

Upoznajte Electrolux PerfectCare sušilicu rublja koja je sušenje odjeće pretvorila u zabavu. Sušilica modernog izgleda, a još modernijih programa po prvi puta njegu rublja osigurava ravnomjernim i blagim sušenjem zrakom sa svih strana. Vodeća tehnologija na tržištu osigurava zadržavanje oblika, kvalitete i prekrasnog izgleda vaše odjeće.

Što kažete na to da svoju skupocjenu odjeću od sada perete i sušite kod kuće bez problema i bez odlazaka u kemijske čistionice? Ova Electrolux PerfectCare sušilica rublja opremljena je vrhunskim programima koji se prilagođavaju vašoj odjeći. Bez obzira radi li se o osjetljivoj i vunenoj odjeći ili funkcionalnoj odjeći  za slobodno vrijeme, kvaliteta će sušenjem u sušilici ostati očuvana. 

Sustav CycloneCare sustav osigurava ravnomjerno i nježno sušenje rublja zrakom, pa tako rublje dugo zadržava svoj oblik, kvalitetu i izgled dok 3DSense detektira vlagu u svakom pojedinom komadu rublja. Tako se, za potpuno sušenje rublja, svi komadi suše ravnomjerno i zaštićeni su od pregrijavanja. Nadalje, DelicateCare sustav temperaturu i kretanje podešava ovisno o materijalu, kako bi se postigla ispravna njega i očuvala kvaliteta rublja, a za kraj GentleCare sustav rublje suši na gotovo polovici temperature klasičnih sušilica, tako da ono nikada nije izloženo nepotrebnoj toplini. 

Unaprijedite njegu svoje odjeće, a ne garderobu. Dobro njegovana odjeća bolje izgleda i traje dulje. Baš kao što izbor pravih cipela, sata ili torbice može usavršiti vašu odjevnu kombinaciju, tako i vi možete poboljšati održavanje vaše odjeće. Optimizirajte učinak svoje perilice i sušilice te otkrijte nove načine njege vaše odjeće.  

Osim što će vam Electrolux PerfectCare sušilice ili perilice-sušilice pružiti vrhunsku i profesionalnu njegu odjeće bez odlazaka u kemijske čistionice one će vam omogućiti HERVIS poklon bon u vrijednosti  od 400,00 ili 800,00 kn. Kako do poklon bona?