Obavijesti

Promo sadržaj

Kako potaknuti djecu na učenje? IZZI!

Kako potaknuti djecu na učenje? IZZI!
1

Izdavačka kuća Profil Klett razvila je novu generaciju obrazovnih sadržaja koji potiču interaktivno, istraživačko i samostalno učenje

Novo doba obrazovanja smješta učenika u središte zbivanja – svako dijete postaje aktivan, dinamičan i analitični istraživač koji, potaknut i ohrabren takvim pristupom, neprestano traga za svježim informacijama, spoznajama i vještinama. Sa zanimanjem postavlja pitanja, živo traži odgovore – i svakodnevno ostvaruje svoje potencijale u školi i izvan nje. Izdavačka kuća Profil Klett žarko podržava takav pristup te ga promiče kroz odlučno stvaranje kvalitetnih i suvremenih obrazovnih sadržaja koji bude i njeguju prirodnu dječju radoznalost, kreativnost i spremnost na (inter)akciju. 

IZZI obrazovni sadržaji osmišljeni su kao svakodnevna cjelovita podrška svakom učitelju i roditelju koji žele na interaktivan, zabavan, zanimljiv i inkluzivan način poticati dječju ljubav prema učenju te njegovati znanje kao trajnu i neprocjenjivu cjeloživotnu vrijednost. Namijenjeni su učenicima od 1. do 8. razreda osnovne škole. Sastoje se od klasičnih tiskanih i suvremenih digitalnih obrazovnih sadržaja koji zajedno čine jedinstveno polazište mješovitog učenja, dokazano najuspješnije metode usvajanja i prenošenja znanja. Svaki učitelj, profesor i roditelj može ih na kreativan i fleksibilan način prilagoditi karakteru i stilu učenja svakog pojedinog djeteta i tako ga na najbolji način potaknuti na pažnju, interes i koncentraciju. U tome će mu pripomoći dinamični tekstovi, duhoviti prikazi, maštovite ilustracije te više od 2000 videozapisa, animacija, kvizova, 3D modela i virtualnih panorama koji vizualno prate i nadopunjuju školsko gradivo, uvodeći učenika u samu srž zbivanja. Na aktivan, cjelovit i posve IZZI način! 

Zajedno s IZZI tiskanim i digitalnim udžbenicima, Profil Klett je razvio i IZZI U ŠKOLU – maštovitu i inspirativnu radnu bilježnicu namijenjenu mlađoj djeci (5 – 8 godina), uz čije obrazovne i zabavne sadržaje učenje postaje prava pustolovina – koju djeca vole od najmanjih nogu! 

Kao suvremen online sadržaj, IZZI je potpuno neovisan o priključenju na Internet tijekom rada: kad se digitalne sadržaje jednom memorira na osobnom računalu, nije se potrebno dodatno spajati na Internet. IZZI digitalni sadržaji optimizirani su za rad na svim vrstama računalnih uređaja, a unatoč brojnim inovativnim mogućnostima, potpuno su IZZI za korištenje!  
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!