Obavijesti

Promo sadržaj

Kako proslaviti Valentinovo u doba pandemije?

Kako proslaviti Valentinovo u doba pandemije?
3

U doba pandemije kad više nemamo mogućnost otići na spoj u restoran ili kafić, kad nam je dom postao i ured i teretana, vrlo je lako upasti u rutinu, zaboraviti na romantiku i odvojiti vrijeme za partnera

U nastavku vam donosimo nekoliko savjeta kako stvoriti romantičnu atmosferu u vašem domu i slaviti kao da je svaki dan Valentinovo.

1. Stvorite ugođaj

Na jedan dan transformirajte vaš dom u mjesto za piknik, restoran, spa ili kino.

Izvadite piknik dekicu i stavite ju u dnevni boravak, uzmite omiljeno piće i karte ili neku društvenu igru. Ovako ćete vrlo brzo dobiti dojam da ste na dejtu, ali se i dobro zabaviti.

Ako niste tip za piknik možete izabrati provjerenu opciju te izvaditi svijeće i skuhati jelo koje oboje volite. Ova atmosfera će vrlo brzo probuditi strasti.

2. Razgovarajte

Uz atmosferu, jednako je važno smanjiti vanjske utjecaje koje vas mogu omesti.  Zato ugasite mobitele i ostale el. uređaje te se fokusirajte isključivo na osobu do koje vam je stalo. Bez obzira koliko dobro se poznajete sigurno postoji još nešto što možete podijeliti s partnerom. Često razgovori o željama i maštarijama mogu biti intimniji i od samog odnosa.

3. Radite stvari zajedno

Kad imamo zajednički projekt s partnerom to nas čini još prisnijima jer imamo zajednički cilj. Možete naučiti raditi sushi kod kuće, postati sommelieri, urediti zajedno neki dio vašeg doma, napraviti malu botaničku oazu u vašem domu ili skupa vježbati jogu. Zajedničko vježbanje može biti odlična predigra ili inspiracija za nove poze u spavaćoj sobi.

4. Zbližite se

Masaža je jednostavan način za stvaranje bliskosti. Sve što vam je potrebno je malo masažnog ulja ili još bolje 2 u 1 masažni gel koji možete koristiti i za ljubavne igrice koje slijede nakon masaže.

Još jedan način stvaranja bliskosti je spavanje bez odjeće. Neke studije pokazuju da osjećaj kože na koži oslobađa oksitocin, hormon koji utječe na razumijevanje emocija i razvijanje bliskosti među parovima.

5. Zaštitite se

Uz gore navedene savjete lako se zanijeti u ljubavnim igricama, ali ne zaboravite koristiti zaštitu kako ne bi došlo do neželjenih posljedica. Uz malo prakse, stavljanje prezervativa neće narušiti romantični ugođaj, a današnji izbor različitih vrsta osigurava da osjećaj intimnosti i dalje bude maksimalno ugodan.

Postoje razne varijacije prezervativa (od lateksa, bez lateksa, s okusom ili čak kondomi raznih tekstura i lubriciranosti za intenzivnije osjećaje), a neki su toliko tanki da ih gotovo nećete ni osjetiti. Ključ zadovoljstva je u tome da pronađete prezervativ koji vam odgovara – promjerom, debljinom, razinom lubriciranosti… I tada nećete ni primijetiti da je tu.  Možete zajedno s partnerom istražiti razne vrste prezervativa i otkriti tip koji vam najviše odgovara.

Bilo Valentinovo ili bilo koji drugi dan, zapamtite da uz malo truda i kod kuće možete stvoriti romantičnu atmosferu i slaviti ljubav. Da romantične večeri s partnerom ne bi ostavile ružna sjećanja i neželjene posljedice, u ljubavne igrice obavezno uključite i zaštitu, a stvari dodatno začinite lubrikantima i igračkama koje najbolje odgovaraju vama i vašem partneru.

Durex vas poziva da se volite i ljubite na siguran način te vam je u mjesecu ljubavi pripremio i vrijedne nagrade kako bi zajedno proslavili najljepši osjećaj. Više informacija o nagradnoj igri saznajte na www.vdayeveryday.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.