Obavijesti

Promo sadržaj

Kako provesti blagdane bez stresa

Kako provesti blagdane bez stresa
1

Donosimo nekoliko jednostavnih savjeta kako da Božić dočekate u miru i tišini

Došlo je vrijeme koje mnogi nazivaju najljepšim vremenom u godini. Gradovi se polako ukrašavaju, a na nekim radijskim postajama već su se počele vrtjeti poznate božićne pjesme. Ipak, mnogi blagdansko vrijeme provode u užurbanosti i stresu. Često u želji da učinimo Božić najljepšim blagdanom, da dekoriramo dom ili kupimo najbolje darove zaboravimo uživati u svim čarima koje to vrijeme donosi. Ako si svake godine obećavate „iduće ću godine drukčije“, onda je vrijeme da napokon tako i bude. Donosimo vam nekoliko jednostavnih savjeta koji vam mogu pomoći da Božić dočekate u miru i tišini, bez stresa i nervoze.

Bez gužvi na Advent u Zagrebu

Počinje Advent u Zagrebu, a glavobolju zadaje i sama pomisao na rijeku ljudi i gužve na svakom koraku. No, ukrašena metropola može biti jednako čarobna i u kasnijim poslijepodnevnim satima, posebice radnim danom, kada nema toliko turista i obitelji s djecom. Tada možete posjetiti više lokacija koje inače ne biste mogli, klizati se ili fotografirati na najboljem fotomjestu u gradu. 

Uživanje u jednostavnosti 

Velike blagdanske pripreme ove godine zamijenite jednostavnošću. Snizite očekivanja, uživajte u vremenu koje dolazi, uštedite vrijeme i umjesto, primjerice, gomile kolača i jela, pripremite nešto jednostavno što ne zahtijeva velike pripreme. Ne morate okititi baš cijeli dom kako bi sjajio više od susjedova. Jedno božićno drvce dovoljno je da uveseli one najmlađe, ali i najstarije.

Putovanje za drukčiji doživljaj 

Ove godine blagdane proslavite na drukčiji način, a putovanje je uvijek izbor koji može donijeti posve nova iskustva i sjećanja. Uz malo planiranja, dovoljno je spakirati kovčege i prepustiti se užitku istraživanja novih gradova. Odaberite odredište u skladu s raspoloživim budžetom, ali i, ono najvažnije – društvo najdražih osoba. 

Kupnja darova '1+1 gratis'

Ako ove godine želite darivati mnoge ljude, a ne znate što biste im poklonili, uštedite vrijeme i novac i odaberite one mogućnosti koje uz kupnju jednog proizvoda nude još jedan, i to besplatno. Ako, primjerice, tražite vrhunske gadgete za svoje najdraže, u Tele2 uz kupnju jednog od vrhunskih mobitela uz tarifu RASPALI i BEZBROJ GB možete odabrati još jedan atraktivan gadget po vlastitom izboru. Uz to što štedite vrijeme, prednost je i što odmah platite samo 1 kn, a ostatak plaćate u ratama.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!