Obavijesti

Promo sadržaj

Kako se nositi s čestim tegobama urinarnog sustava?

Kako se nositi s čestim tegobama urinarnog sustava?
2

Tegobe urinarnog sustava vrlo su neugodne, ometaju normalno funkcioniranje, mogu dovesti do raznih komplikacija, a nažalost vrlo su česte i značajno više pogađaju žene. Uzrok tome je činjenica da je urinarni sustav muškarca i žene anatomski vrlo različit

Procjena je da urinarne tegobe pogađaju barem jednom u životu čak 40 % žena, a čak 11 % žena iznad 18 godina imaju tegobe jednom godišnje. Dodatne rizične skupine su nepokretne osobe, osobe sa dijabetesom, trudnice, stariji… Jedan od najčešćih uzročnika je bakterija Escherichia coli, normalan stanovnik naših crijeva, ali vrlo nepoželjna i teško rješiva ako se nastani u urogenitalnom sustavu.

Pomoć iz prirode

U dodacima prehrani za pomoć kod problema s urinarnim sustavom često možemo vidjeti vrlo traženi sastojak D-manozu. Riječ je o prirodnom šećeru koji se prirodno nalazi u biljkama kao što su brusnica, brokula, kruška i druge, a u okolini sa Ecsherichijom coli pokazuje svoja korisna svojstva.

D-manoza unesena u dovoljnim količinama brzo se apsorbira, te se u najvećem dijelu izlučuje putem urinarnog sustava. Pozitivan učinak D-manoze prvi put primijećen je još 1979. godine, a od tada o njoj dolazi sve više znanstvenih studija.

Drugi vrlo tražen, provjeren i nezaobilazan sastojak je svakako američka brusnica o čijim se blagodatima već puno zna, uz napomenu da kod izbora brusnice uvijek treba voditi računa o sadržaju proantocijanidina koji su aktivne komponente u samoj biljci.

Brusnica kompleks

Brusnica kompleks dodaci prehrani za zdravlje urinarnog sustava dio su poznate Pharmoval linije i sadrže tri proizvoda. Najnoviji u liniji je D-manoza brusnica kompleks koji uz visoku dozu od čak 2,5 grama D-manoze sadrži i ekstrakt brusnice standardiziran na 20 % proantocijanidina, echinaceu, vitamin C za normalnu funkciju imunološkog sustava te niacin i biotin za održavanje normalnih sluznica.

U liniji su i Brusnica kompleks kapsule koje uz ekstrakt američke brusnice i vitamin C sadrže i snažni beta-glukan te europsku zlatnicu koja doprinosi normalnoj funkciji mjehura i donjeg dijela mokraćnog sustava. Oba navedena proizvoda su namijenjena starijima od 12 godina.

Za najmlađe tu su i Brusnica kompleks kapi s ekstraktom američke brusnice te vitaminima C i D za normalnu funkciju imunološkog sustava. Kapi ne sadrže konzervanse te su prikladne za djecu već od 1 godine. Mogu ih koristiti i odrasli jer su vrlo jednostavne za konzumaciju u čaši vode ili soka.

Potražite u ljekarnama

Svi proizvodi iz Brusnica kompleks linije se mogu nabaviti u ljekarnama bez recepta ili s dostavom na kućnu adresu na poznatoj internet trgovini drogerija.hr,  a više informacija možete potražiti na službenim stranicama Pharmoval proizvoda.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini