Obavijesti

Promo sadržaj

Kako zabaviti dijete na ljetnim praznicima

Kako zabaviti dijete na ljetnim praznicima
2

Iako djeca i roditelji često jedva dočekaju ljetne praznike, misleći kako će se tada svi napokon moći odmoriti, dobro zabaviti i svaki dan provoditi opušteni i puni elana, istina je da se već nakon nekoliko dana slobode, kod djece počinje javljati prva dosada

Od toliko slobodnog vremena ne znaju što bi sa sobom, pa na kraju završe dodijavajući roditeljima, moleći ih za malo pažnje i zabave. Iako bi svaki roditelj htio da može uzeti dvomjesečni godišnji odmor i sve to vrijeme provesti zabavljajući se s djecom, istina je ipak drugačija. Zato treba pronaći načina kako najefikasnije zabaviti djecu na ljetnim praznicima.

Poslati djecu baki i djedu nije jedino rješenje. Odlično je pustiti ih da provedu nekoliko dana na selu ili na moru s njima, ali nemojte ni svoje roditelje previše opteretiti. Djeca su zahtjevna i stariji više nemaju ni elana ni volje dugo izlaziti na kraj s mališanima. Zbog toga pronađite načine kako zabaviti djecu i kod kuće.

Za početak, pobrinite se da vam dom bude ugodan za vrijeme ljetnih vrućina. Naravno da djecu treba izvoditi na kupanje, u šetnju ili igranje na otvorenom, ali pripazite da ih ne izlažete suncu dok je ono najjače. Od 11 do 17 sati, držite se hlada i sigurnosti kuće. Kako bi to uopće bilo izvedivo, kuća mora biti ugodno ohlađena. Kupite klima uređaj koji će vas osloboditi visokih temperatura. Tako dijete neće imati izliku za bježanje iz kuće po najvećem suncu. 

Ali što raditi u kući za to vrijeme? Zabavite djecu novom video igricom ili igraćom konzolom, ili im uz pomoć Wii-a osigurajte čak i rekreaciju. Tako neće biti ni svjesni da su u zatvorenome, iako je ljeto. Ako ne volite da vam dijete dugo gleda u ekran, kupite društvene igre. One će dodatno potaknuti njihovu maštu i želju za natjecanjem  Možete im se i sami pridružiti u zabavi, sigurno će im biti drago poigrati se i s vama. Večeri provodite zajedničkim objedom i prepričavanjem dogodovština.

A kada dođe vrijeme i za vaš godišnji, priuštite si barem tjedan dana odlaska na more ili u planine. Promjena okruženja koristit će i vama i djeci. Uvijek je zabavno provesti nekoliko dana izvan kuće, pogotovo ako to uključuje avanturizam u prirodi. Posjetite koji od naših prekrasnih nacionalnih parkova ili parkova prirode, kampirajte i pustite djecu da se izludiraju na svježem zraku. I vama će dobro doći malo se odmoriti uz opuštajuće zelenilo. 

Sada se vjerojatno pitate kako priuštiti sve te ljetne radosti. Odgovor vam može stići u nekoliko klikova. Prijavite se za jednostavne brze kredite Ferratum banke. 

Za to ne morate čak ni izlaziti na vrućinu ljetnog dana, sve što trebate je ispuniti online obrazac na Ferratumbank.hr.  Nakon što odaberete iznos koji želite podići i rok u kojem taj novac namjeravate otplatiti, potrebno je još zatražiti procjenu vaše kreditne sposobnosti identifikaciju. 

Ni za to ne treba puno muke! Sve što trebate je dostaviti fotografiju ili kopiju vaše osobne iskaznice i kartice tekućeg računa. Ovo možete učiniti i putem automatiziranih sustava Jumio i Instantor, gdje ćete odabrati postupak osobne identifikacije i procjene kreditne sposobnosti. Ovim sustavom vaši će krediti biti još brže odobreni!

Nakon što putem maila primite ugovor, pošaljete ga potpisanog, s dokazom o jamstvu za kredit. Već za 15 minuta nakon online prijave, kredit vam može biti odobren i vaše savršeno ljeto može započeti! Nakon što podignete brzi zajam, sve što još trebate je otići u šoping i bez komplikacija si priuštiti nezaboravno ljeto!
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja
PROMO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja

Sportsko – obiteljskim druženjem za praznik rada Crvena Kalina i Favbet Foundation razveselili brojne Ukrajince

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin