Obavijesti

Promo sadržaj

Karting Arena Zagreb otvorila svemirsku laser tag arenu

Karting Arena Zagreb otvorila svemirsku laser tag arenu
8

U sklopu Karting Arene na Zagrebačkom velesajmu radi i spektakularni laser tag, uređen u stilu napuštenog svemirskog broda, a igračima je na raspolaganju najbolja dostupna oprema na tržištu

Laser tag je apsolutna novost u Hrvatskoj, a igra je najsličnija paintballu uz razliku što puške, umjesto kuglica, ispaljuju zrake infracrvenog lasera, a igrač pogodak registrira kao vibraciju na prsluku uz prateće zvučne efekte. Sve pogotke tijekom igre registrira i računalo koje, ovisno o tipu igre za koji su se igrači odlučili, kalkulira rezultat i proglašava pobjednika ili pobjednički tim.

Bitka laserima se odvija u areni od 450 kvadrata. Inspirirana je svemirom, a igrači ‘ratuju’ kroz labirint poligona i platformi koji uz kombinaciju UV reflektora i treperećih prsluka izgledaju spektakularno i predstavljaju vizualni doživljaj bez presedana.

“Osim igračima koji se žele zabaviti, laser tag će biti izuzetno zanimljiv i igračima koji uz zabavu žele napraviti nešto korisno za svoje tijelo, jer samo jedna 10-minutna igra sagori od 200 do 500 kcal, a što je najljepše sve je užasno zabavno” izjavio je Mario Belužić, voditelj laser taga u Karting Areni Zagreb.

“Igra također doprinosi razvoju koordinacije vida i ruku, a pozitivno utječe na fizičku izdržljivost i fokus jer je tijekom igre u pokretu cijelo tijelo, a igrači non-stop trče kako bi izbjegli pogotke i stekli bolju stratešku poziciju prolazeći kroz svemirske labirinte laser space arene” dodao je Belužić.

Laser tag mogu igrati svi, bez obzira na godine i spol, a igrači svoje igre i način bodovanja biraju u dogovoru s game masterom. 

Više informacija je moguće pronaći na www.karting-arena.com/laser

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.