Obavijesti

Promo sadržaj

Kaufland otvorio novu trgovinu u Zagrebu

Kaufland otvorio novu trgovinu u Zagrebu
8

Kaufland je u četvrtak, 16. prosinca, u Zagrebu otvorio svoju 43. trgovinu u Hrvatskoj te za stanovnike Peščenice uredio javnu zelenu površinu

Novootvorena trgovina Kauflanda u Zagrebu nalazi se na križanju ulica Donje Svetice i Planinska. Objekt se proteže na tri etaže: u prizemlju se nalazi 136 natkrivenih parkirališnih mjesta za kupce, na prvom je katu prodajni prostor, a na drugom pak parkirališna mjesta za zaposlenike centrale Kauflanda koja se nalazi preko puta nove poslovnice. Pored velikog izbora raznih vrsta voća i povrća, pekarskih proizvoda te svježeg mesa i mesnih proizvoda, ponudu obogaćuju i svježe pripremljena jela s Kaufland roštilja.

Posebnost ove trgovine nisu samo sustav za održivo gospodarenje otpadom kao i sustav za nadzor potrošnje struje i vode, već i činjenica da nema otpadne energije: sva se energija rekuperira i koristi za grijanje. Osim toga, postavljena je i punionica za električne automobile u kojima je napajanje potpuno besplatno.

Unutar ove trgovine, zaposlenici Kauflanda imaju čak 265 metara kvadratnih za sebe – više od 80 zaposlenika koji će raditi na novoj lokaciji ovdje može provesti dnevnu pauzu ukoliko to žele, a imaju i zasebni prostor u kojemu će se održavati i redovita školovanja. I ovime Kaufland ponovno pokazuje kako su zaposlenici za tu tvrtku uvijek na prvom mjestu.

Osim što brine o zaposlenicima, ovaj trgovački lanac itekako brine i o lokalnim zajednicama u kojima posluje. Stoga je Kaufland velikom investicijom uredio zapuštenu zelenu površinu pored nove trgovine i stvorio mjesto koje će svim stanovnicima poslužiti za odmor nakon kupovine ili šetnje kvartom.

Kao jedan od vodećih trgovačkih lanaca svjesni smo naše odgovornosti prema lokalnim zajednicama u kojima poslujemo. Stoga smo se na ovoj lokaciji odlučili samo u javnu zelenu površinu pored naše trgovine uložiti 500.000 kuna kako bismo je obnovili. Na taj način želimo razveseliti naše nove susjede i kupce“, izjavio je Patrick Rudat, predsjednik Uprave Kauflanda Hrvatska k.d.

Radno vrijeme nove poslovnice Kauflanda na adresi Planinska ulica 2f je od ponedjeljka do subote od 7 do 22 sata, a nedjeljom radi od 8 do 21 sat.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.