Obavijesti

Promo sadržaj

Kawasaki 3P predstavili spot za pjesmu "Dugodugodugo"

Kawasaki 3P predstavili spot za pjesmu "Dugodugodugo"
1

Uoči nastupa u Tvornici kulture grupa Kawasaki 3P predstavila je live videospot za pjesmu „Dugodugodugo“ skinut s albuma ”25 godina x Teatar &TD”. Bend će u subotu 28. rujna još jednom osvojiti koncertnu dvoranu u Šubićevoj

Zarazno plesno ludilo i prvih 25 godina vladavine koncertnim prostorima jednog od najautentičnijih sastava na regionalnoj sceni dokumentirani su na prvom live CD/DVD izdanju ”25 godina x Teatar &TD” objavljenom u svibnju ove godine u nakladi diskografske kuće Dancing Bear. Nastalo prilikom dvodnevne rođendanske proslave benda u zagrebačkom kazalištu Teatar &TD 2018. godine, izdanje kroz gotovo dva i pol sata audio i video materijala donosi presjek antologijskih uspješnica objavljenih na albumima "Kawasaki 3P", "Idu Bugari" i "Goli zbog pasa" te prikazuje Kawasaki 3P kao moćnu koncertnu mašinu koja gazi sve pred sobom.

Izdanje je najavljeno live video snimkama ska punk himne "Mupov-ska" i akustične verzije njihovog velikog hita "Snifa san glu", a osebujna zagrebačka koncertna atrakcija danas predstavlja live videospot za pjesmu "Dugodugodugo", prethodno objavljenu na njihovom posljednjem studijskom albumu "Goli do pasa".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Silovita energija njihovih nastupa do izražaja dolazi u svakom obliku – dokaz tomu je, pored live izdanja "25 godina x Teatar &TD", i prošli tjedan održana akustična svirka Kawasaki 3P u intimnom prostoru knjižare Rockmarak povodom otvorenja desete sezone programa Akustika. Usijana atmosfera u dupkom ispunjenom prostoru knjižare i pjevanje okupljenih uglas potvrdili su da ih publika uvijek željno iščekuje i na najbolji je način najavila kakav nas tulum očekuje u Tvornici kulture gdje će Kawasaki 3P u subotu, 28. rujna dati svoj obol višemjesečnoj proslavi 20 godina koncertne dvorane u Šubićevoj.

Kako otkrivaju iz benda, pjesma "Dugodugodugo" odabrana je kao pozivnica za koncert u Tvornici zbog svoje zarazne i neobuzdane plesne energije, kao i zbog same poruke "dugo, dugo, dugo, nisam bio tu" pa je vrijeme za povratak u Šubićevu. Ne postoji bend koji je u pjesme slikovitije prenio jezik i zvuk zagrebačkih ulica od Kawasaki 3P, a u Tvornici ćemo još jednom imati prilku poslušati i rockom podebljane ska punk himne - od "Antonije", "Puta madre" i "3 Problema", preko "Snifa san glu", "Niskarastaman" i "Kristin" do "Kak si, pa tak", "Ni da ni ne" i "Loš, zao".

Ulaznice

Ulaznice su u prodaji po 70 kn, a na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 90 kn. 

Službena prodajna mjesta:

  • Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
  • Aquarius CD shop, Varšavska 13, Zagreb
  • Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb
  • Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb
  • www.entrio.hr

Organizator koncerta je Tvornica kulture.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu
PROMO

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu

Plodine i u 2024. nastavljaju snažnu ekspanziju maloprodajne mreže trgovina. Godinu nastavljaju otvorenjem još jednog supermarketa, ovoga puta u Donjem Miholjcu. Ovim otvorenjem Plodine broje 132 supermarketa diljem Hrvatske.
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince