Obavijesti

Promo sadržaj

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
3

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.

King Cross centar na zagrebačkom Jankomiru u travnju kreće s cjelovitom rekonstrukcijom tijekom koje će se kroz sedam građevinskih faza centar u potpunosti obnoviti te proširiti s dodatnih 5000 četvornih metara površine. Završetak radova je predviđen za jesen 2025. godine, a tijekom rekonstrukcije kupovina će biti neometana jer će sve trgovine raditi prema redovnom radnom vremenu i parking će biti osiguran. Vlasnik i upravitelj King Crossa, SES Spar European Shopping Centers u izgradnju znatno većeg i najmodernijeg shopping centra planira uložiti 40 milijuna eura. Kroz ovaj veliki projekt rekonstrukcije i izgradnje osnažit će se atraktivnost lokacije i postići veća održivost centra.

Modernizirani i novi dijelovi King Crossa će nuditi brojne atraktivne sadržaje za sve generacije. Tri različite dječje zone za igru i zabavu i jedinstvena gastro zona s brojnim ugostiteljskim objektima samo su dio ponude koja će po završetku investicije privlačiti posjetitelje na Jankomir.

„Stvaranje živopisnih prostora zahtijeva temeljne promjene zbog čega smo se odlučili na cjelovitu rekonstrukciju koja će ovaj centar transformirati u modernu shopping destinaciju”, navodi glavni izvršni direktor SES-a Christoph Andexlinger.

SES želi da King Cross postane više od lokacije za shopping pa će fokus biti na zabavi i zonama za provođenje slobodnog vremena. Adaptirat će se postojeće trgovačke površine uz stvaranje avanturističkih zona i dječjih igrališta, dok će se razbijanjem koncepta tipičnog prstenastog trgovačkog centra, stvoriti više prostora za ugodnu atmosferu, novi trg centra, uključujući i izgradnju novog središnjeg dijela s bogatom gastro zonom posebnog ugođaja.

„King Cross se nalazi na atraktivnoj lokaciji zapadnog ulaza u grad i po završetku rekonstrukcije i izgradnje dodatnih 5000 kvadratnih metara nudit će još zanimljiviji sadržaj u novom pulsirajućem prostoru“, ističe Zoran Karamatić, SES country menadžer za Hrvatsku naglašavajući kako će se centar istaknuti atraktivnom gastro ponudom.

Što se tiče trgovina, centar će uz postojeće zakupce poput Interspara, Decathlona, Harvey Normana i dm-a, koji će također zasjati u novom ruhu, dobiti i nove brendove poznatih nacionalnih i međunarodnih partnera, čime će proširiti dosadašnju ponudu na širem području Zagreba. Postojeće parkiralište će također biti u potpunosti obnovljeno, a zahvaljujući novim prometnim rješenjima dostupnije te dimenzijama i dizajnom prilagođeno najmodernijim standardima.

KING CROSS Zagreb

KING CROSS Zagreb otvoren je 2002. godine, a od 2018. njime upravlja SES Spar European Shopping Centers. Centar trenutno nudi više od 55 trgovina, restoran i uslužne djelatnosti te raspolaže s 1600 parkirnih mjesta. Na oko 35.000 četvornih metara prostora za zakup smjestili su se vodeći zakupci kao što je INTERSPAR, Harvey Norman, Decathlon i dm drogerija. Od proljeća 2024. do jeseni 2025. centar će proći potpunu obnovu. Trgovački centar ostat će otvoren tijekom cijelog perioda rekonstrukcije i radit će prema redovnom radnom vremenu.

SES Spar European Shopping Centers

SES djeluje kao investitor i operater trgovačkih centara u šest srednjoeuropskih zemalja: Austriji, Sloveniji, Italiji, Mađarskoj, Hrvatskoj i Češkoj. Tvrtka trenutno upravlja s 31 lokacijom u središnjoj, južnoj i istočnoj Europi, s ukupnom površinom od više od 850.000 četvornih metara. SES je lider na tržištu u Austriji i Sloveniji za trgovačke centre velikih razmjera. S više od 100 milijuna posjetitelja godišnje, maloprodajni partneri u SES trgovačkim centrima ostvarili su prodajne prihode u ukupnom iznosu od 3,13 milijardi eura u 2022. godini. SES također uspješno nudi svoje znanje u područjima razvoja projekata, upravljanja izgradnjom, iznajmljivanja trgovinskog prostora, kao i upravljanja centrima i objektima vanjskim vlasnicima trgovačkih centara. SES centri već su primili nekoliko nacionalnih i međunarodnih nagrada za arhitekturu i dizajn, održivost, koncepte prometnog toka i inovativni marketing. SES je dio SPAR Austria Grupe.

Dodatne informacije možete pronaći na: www.ses-european.com i presse.ses-european.com.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Pevex uručio vozilo pobjednici nagradne igre „Kupi NA R1 i vozi Ford vrijedan!"
PROMO

Pevex uručio vozilo pobjednici nagradne igre „Kupi NA R1 i vozi Ford vrijedan!"

Sretnoj dobitnici nagradne igre „KUPI NA R1 I VOZI FORD VRIJEDAN“ Marini Šimunić iz Pule danas su predsjednik Uprave Krešimir Bubalo i član Uprave PEVEX-a Ivan Jukić uručili FORD CONNECT VAN 210.

Omiljeni taksi prijevoznik Cammeo je postao Wizi
PROMO

Omiljeni taksi prijevoznik Cammeo je postao Wizi

Taksi Cammeo svoju misiju je započeo prije čak 18 godina. Od tada smo promijenili percepciju korištenja taksija te u više od 20 gradova diljem Hrvatske omogućili da prijevoz bude dostupan i povoljan
Zabava, tradicija i adrenalinske igre dolaze u Dalmaland od 30.05.- 02.06.2024.g.
PROMO

Zabava, tradicija i adrenalinske igre dolaze u Dalmaland od 30.05.- 02.06.2024.g.

U današnjem svijetu u kojem djeca sve više vremena provode pred ekranima televizora, konzola i mobitela, mi u Dalmalandu želimo vratiti čari igara iz prošlosti.