Obavijesti

Promo sadržaj

Klik za blagdane bez financijske glavobolje

Klik za blagdane bez financijske glavobolje

Planiranje za blagdane i predviđanje troškova najbolji je način da se pripremite za sezonu veće potrošnje, a da pritom izbjegnete financijske glavobolje. Ali to nije uvijek moguće - dogodi se život, a ponekad se i osnovne potrebe „ubace“ u naše blagdanske proračune

Od blagdanske trpeze do poklona ispod drvca, blagdani nam uvijek donesu nešto financijskog pritiska. Ova godina koja je uskoro za nama donijela je brige i neizvjesnosti pa ne čudi da se mnogi žele opustiti, počastiti i razveseliti sebe i svoje bližnje, makar i na tren. Sve to znači ili da ste dobro isplanirali i predvidjeli sve troškove ili da tek razmišljate o željama i mogućnostima. Ako spadate u ovu drugu kategoriju, OTP banka d.d. vam može pomoći. 

Ako niste uštedjeli - ili niste uspjeli uštedjeti - za blagdansku potrošnju koju želite obaviti i razmišljate o ugovaranju gotovinskog kredita, on je dostupan u svega nekoliko koraka. Klik kredit možete oblikovati sami, prema vlastitim mogućnostima i potrebama uz pomoć kreditnog kalkulatora, te putem obrasca na web stranici OTP banke d.d. zatražiti ponudu. U svega pola sata dobit ćete odgovor na e-mail, a ako želite znati više, uslijedit će i poziv operatera koji će vas informirati o svim detaljima kredita.

A evo nekoliko najosnovnijih informacija o Klik kreditu: iznos do visine od 225.000 kuna možete ugovoriti uz rok otplate od jedne do 10 godina te bez troška obrade. Nominalna kamatna stopa je promjenjiva i iznosi 4,49 % godišnje (EKS 4,90 %).*

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

*Efektivna kamatna stopa je izračunata za iznos 75.000 kuna i rok otplate 7 godina uz promjenjivu kamatnu stopu 4,49 %, interkalarnu kamatu za period od mjesec dana te naknadu za vođenje transakcijskog računa u visini 11 kuna mjesečno. Uz navedene uvjete mjesečni anuitet iznosi 1.042 kuna, a ukupan iznos za otplatu 87.551 kuna.
Ukupan iznos otplate uključuje iznos nedospjele glavnice i kamate obračunate do kraja otplate kredita te iznos interkalarne kamate za period od mjesec dana, uz pretpostavku da je do kraja otplate kredita važeća navedena promjenjiva kamatna stopa. Promjenjiva kamatna stopa izračunata je kao zbroj fiksnog dijela promjenjive kamatne stope i šestomjesečne Nacionalne referentne stope – NRS1, koja na dan 1.7.2020. godine za valutu HRK iznosi 0,23 % te postoji rizik njezine promjene sukladno promjeni visine referentne kamatne stope uz koju je vezana.

Blagdanski ugođaj i želje za male i velike mogu se barem dijelom ostvariti, a u tome vam OTP banka d.d. može pomoći brzo i jednostavno. Na web stranici banke zatražite ponudu za ugovaranje željene visine kredita i dobijte odgovor u 30 minuta. Želite li znati više i posavjetovati se s našim stručnjacima, popunite kontakt formu i pričekajte poziv – javit ćemo vam se sa svim informacijama koje trebate. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj