Promo sadržaj

Komentari 7

Klikni i osvoji naočale kakve nosi Natali Dizdar!

Klikni i osvoji naočale kakve nosi Natali Dizdar!

Ako odigraš nagradu igru i odgovoriš na jednostavno pitanje, možeš osvojiti Prince model naočala! A za one koji ne budu te sreće, 24sata i Barrel Bay osigurali su i poseban popust od 30% na kupovinu svih modela!

Barrel Bay mladi je istarski brand koji se hrvatskoj javnosti predstavio u ljeto 2017. svojom prvom kolekcijom sunčanih naočala. Zahvaljujući činjenici da je svaki model bio proizveden u Hrvatskoj te ručno obrađen, prva kolekcija u kratkom je roku postala apsolutni ljetni hit među mladim trendseterima.

Ovog ljeta, Barrel Bay u svoju kolekciju uvodi nekoliko noviteta, od kojih je najznačajnija suradnja s talijanskom tvornicom sunčanih naočala čime se garantira nova razina kvalitete i produkcije. 

Osim po kvalitetnijem načinu izrade, novi modeli razlikuju se od prošlogodišnjih i po svojim stilskim karakteristikama. Autor i dizajner branda, Dario Filipović, kaže da ga je na ovogodišnju kolekciju najviše inspirirao retro futurizam - “Nova kolekcija osobno mi je jako bliska jer me iscrtavanje modela vratilo u djetinjstvo, slaganje lego-kockica i igranje Minecrafta. Osim šarenih boja, sada već karakterističnih za naš brand, novu kolekciju karakteriziraju i oštre linije te nježni retro štih.

Kolekcija je nazvana Fenix, a modeli predstavljeni unutar nje Dame, King, Knight, Lady, Lord, Prince, Princess i Queen.

Zašto baš Fenix? “Mitološka ptica feniks, svima je poznata kao jedino biće koje ima sposobnost samo zaliječiti svoje rane i ponovno se roditi iz vlastitog pepela. Kolekciju sam nazvao upravo tako jer smo imali pauzu od nekoliko mjeseci u kojoj nismo znali hoćemo li nastaviti ili ne. Na kraju se ipak iz pepela stvorila nova kolekcija. Po mom skromnom mišljenju - najbolja do sada”, rekao nam je autor Dario Filipović iz Barrel Baya.

“Dok sam crtao naočale, zamišljao sam ljude kako ponosno nose svoje modele i zbog toga se osjećaju posebno, samopouzdano, značajno - jer to i jesu!”

A da to zaista i je tako, dokazuje i činjenica da je poznata hrvatska pjevačica Natali Dizdar ovog ljeta viđena kako ponosno nosi svoje Barrel Bay naočale.

Želiš li i ti najtopliji mjesec u godini provesti ponosno noseći unikatne Barrel Bay naočale, potraži svoj omiljeni model na Barrel Bay webshopu ili jednom od prodajnih mjesta diljem Hrvatske.

24sata i Barrel Bay te nagrađuju!

Da ti uljepšamo ove vruće dane, pripremili smo dva iznenađenja: Ako odigraš nagradni natječaj i napišeš nam zašto bi baš ti trebao/la osvojiti ove naočale, Barrel Bay nagradit će te s Prince modelom naočala!

A za one koji ne budu te sreće, 24sata i Barrel Bay osigurali su i poseban popust od 30% na kupovinu svih modela! Sve što trebaš napraviti je odabrati model koji ti se najviše sviđa i pri kupnji upisati kod “24sata”!