Obavijesti

Promo sadržaj

Knjiga svima i svuda donosi atraktivne književne naslove po jeftinijim cijenama

Knjiga svima i svuda donosi atraktivne književne naslove po jeftinijim cijenama

Ovojesenska akcija svim ljubiteljima knjige omogućuje da kupe atraktivne naslove po akcijskim cijenama, bilo na online platformi Knjige svima i svuda ili uživo. U sklopu akcije Knjiga svima i svuda svi zainteresirani moći će kupovati knjige s popustima od 20 pa čak do 70 posto

Projekt Knjiga svima i svuda i ove jeseni u fokus stavlja promociju čitanja. Naime, Zajednica nakladnika i knjižara Hrvatske gospodarske komore osmislila je ovaj projekt uslijed pandemijskih mjera, a projekt je prvi put uspješno održan u vremenu od 10. do 15. studenog 2020. godine.

Ove godine ide dalje, a održava se od 9 do 14. studenog paralelno s najmnogobrojnijom književnom manifestacijom – Interliberom. Riječ je o najsigurnijem shoppingu u gradu, a tome doprinosi i detaljno razrađen okvir poštivanja epidemioloških mjera na Interliberu, ali i mogućnost kupovine putem platforme KSS-a iz udobnosti vašeg doma.

Posebna važnost ovogodišnjeg projekta Knjiga svima i svuda je i u tome što se održava u 2021., godini koja je od Vlade RH proglašena Godinom čitanja.

Ovojesenska akcija svim ljubiteljima knjige omogućuje da kupe atraktivne naslove po akcijskim cijenama, bilo na online platformi Knjige svima i svuda ili uživo. U sklopu akcije Knjiga svima i svuda svi zainteresirani moći će kupovati knjige s popustima od 20 pa čak do 70 posto.

Na online platformi Knjiga svima i svuda moguće je pregledati nakladnike koji su se uključili u aktivnost nudeći popuste, kao i izbor izdanja koja su hrvatski nakladnici izdvojili kao svoje favorite. Ona izdanja koja mogu postati upravo vaša!

Nadalje, online platforma omogućava i preglednik knjižara koje su se uključile u akciju po gradovima diljem Hrvatske. Za pristup knjižarama koje će sudjelovati na ovogodišnjoj akciji dovoljan je samo jedan klik na preglednik, gdje između ostalog možete odabrati i grad te tako dobiti uvid u to koje knjižare su postale dijelom akcije Knjiga svima i svuda i tako podržale važan cilj promocije čitanja.

Novina ove godine je i dostupnost premium programa koji uključuje predstavljanje novih knjiga na HRT3 i YouTube kanalu Knjige svima i svuda, a svaki dan od 19 sati u vremenu od 9. do 14. studenog čekaju vas i gostovanja velikih književnih imena, koji se između ostalog mogu uživo popratiti na katu (galeriji) Hale 5 Zagrebačkog velesajma.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu
PROMO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu

Opatija i Kvarner postaju nekretninska oaza. Blizina mora, bogata kultura i rastuća ponuda privlače pažnju investitora i ljubitelja mediteranskog načina života

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija
PROMO

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija

Deseto izdanje ovog festivala obilježeno je punim festivalskim dvoranama i fantastičnom energijom, a racionalna iracionalnost, predvidiva nepredvidivost i zapečatili su dojmove s ovog tipično-netipičnog festivala.
Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...