Promo sadržaj

Komentari 0

Knjiga svima i svuda donosi atraktivne književne naslove po jeftinijim cijenama

Knjiga svima i svuda donosi atraktivne književne naslove po jeftinijim cijenama

Ovojesenska akcija svim ljubiteljima knjige omogućuje da kupe atraktivne naslove po akcijskim cijenama, bilo na online platformi Knjige svima i svuda ili uživo. U sklopu akcije Knjiga svima i svuda svi zainteresirani moći će kupovati knjige s popustima od 20 pa čak do 70 posto

Projekt Knjiga svima i svuda i ove jeseni u fokus stavlja promociju čitanja. Naime, Zajednica nakladnika i knjižara Hrvatske gospodarske komore osmislila je ovaj projekt uslijed pandemijskih mjera, a projekt je prvi put uspješno održan u vremenu od 10. do 15. studenog 2020. godine.

Ove godine ide dalje, a održava se od 9 do 14. studenog paralelno s najmnogobrojnijom književnom manifestacijom – Interliberom. Riječ je o najsigurnijem shoppingu u gradu, a tome doprinosi i detaljno razrađen okvir poštivanja epidemioloških mjera na Interliberu, ali i mogućnost kupovine putem platforme KSS-a iz udobnosti vašeg doma.

Posebna važnost ovogodišnjeg projekta Knjiga svima i svuda je i u tome što se održava u 2021., godini koja je od Vlade RH proglašena Godinom čitanja.

Ovojesenska akcija svim ljubiteljima knjige omogućuje da kupe atraktivne naslove po akcijskim cijenama, bilo na online platformi Knjige svima i svuda ili uživo. U sklopu akcije Knjiga svima i svuda svi zainteresirani moći će kupovati knjige s popustima od 20 pa čak do 70 posto.

Na online platformi Knjiga svima i svuda moguće je pregledati nakladnike koji su se uključili u aktivnost nudeći popuste, kao i izbor izdanja koja su hrvatski nakladnici izdvojili kao svoje favorite. Ona izdanja koja mogu postati upravo vaša!

Nadalje, online platforma omogućava i preglednik knjižara koje su se uključile u akciju po gradovima diljem Hrvatske. Za pristup knjižarama koje će sudjelovati na ovogodišnjoj akciji dovoljan je samo jedan klik na preglednik, gdje između ostalog možete odabrati i grad te tako dobiti uvid u to koje knjižare su postale dijelom akcije Knjiga svima i svuda i tako podržale važan cilj promocije čitanja.

Novina ove godine je i dostupnost premium programa koji uključuje predstavljanje novih knjiga na HRT3 i YouTube kanalu Knjige svima i svuda, a svaki dan od 19 sati u vremenu od 9. do 14. studenog čekaju vas i gostovanja velikih književnih imena, koji se između ostalog mogu uživo popratiti na katu (galeriji) Hale 5 Zagrebačkog velesajma.