Obavijesti

Promo sadržaj

Kod nekih odluka u životu ne pristajte na kompromise

Kod nekih odluka u životu ne pristajte na kompromise
3

HOK digital, jedinstven izbor prilikom odabira police obveznog autoosiguranja

Postoje neke stvari u životu koje su obvezne, pa ih samim time uzimate zdravo za gotovo. Jedna je od njih i, za vozače mrska, godišnja premija obveznog autoosiguranja. Polica obveznog autoosiguranja štiti vas od troškova koje možete prouzročiti vozilom, a pokriva materijalne i nematerijalne štete; točnije, naknade štete u slučaju invaliditeta ili smrti treće osobe.

Upravo ta treća osoba može biti i vaš suputnik, vama bliska osoba. Ono što vam je dosad zadavalo glavobolju, i čiji ste izbor prepuštali službeniku na šalteru da automatski izabere opciju koja vam najbolje odgovara, ili koja je najjeftinija, sad možete pretvoriti u prednost, i na tome profitirati. Iz udobnosti svojeg doma, i to sve računalom ili mobitelom. Autoosiguranje odjednom zvuči zanimljivo, zar ne?

Stoga je HOK svojim novim uslugama učinio osiguranje poželjnijim i jednostavnijim za uporabu, a kad govorimo o obveznom autoosiguranju, nudimo i mogućnost dodatnih ugovaranja kao rješenje za moguće štetne posljedice upotrebe motornog vozila kojim se ne štite samo sudionici u prometu nego i vaš ekonomski interes.

Osim obveznog dijela, možete ugovoriti i dodatna pokrića, kao što je Autonezgoda, kojom se osiguravaju rizici smrti ili trajnog invaliditeta uz izbor iznosa osiguranja, AO plus, kojim se štiti vozač u slučaju krivice za prometnu nezgodu, HOK Bonus Garant, koji osigurava zaštitu stečenog bonusa po osnovnoj polici obveznog autoosiguranja, Pravna zaštita, kojom se osiguravate kod prekršajnih i kaznenih postupaka protiv vozača vozila. Također, na raspolaganju su vam i brojne asistencije u zemlji i u inozemstvu, poput HR asistencije, koja vam nudi hitno otklanjanje kvara na vozilu ili vuču oštećenog, odnosno pokvarenog vozila do certificiranog servisa, HR rent-a-car, koji vam pruža mogućnost dijagnoze kvara u certificiranom servisu te pravo na tri dana besplatne upotrebe zamjenskog vozila, HOK Express asistencija, kao najbrža asistencija s brojnim pogodnostima.

Iz svega navedenog, HOK digital revolucija je na tržištu osiguranja, aplikacija koja će vam pomoći da bezbrižno vodite računa o svim svojim policama, a vrijeme koje ste trošili na posjet poslovnici, traženje dokumentacije i prijavu štete odsad možete iskoristiti za brigu o svome limenom ljubimcu.

I za kraj, ne zaboravite voditi računa o isteku svoje police obveznog autoosiguranja, jer kazne mogu iznositi i do 50.000 kuna, a HOK digital aplikacija nadohvat vam je ruke. Doslovce.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura