Obavijesti

Promo sadržaj

Koji mobitel se najviše isplati pokloniti?

Koji mobitel se najviše isplati pokloniti?
9

Svuda su oko nas. Nezaobilazni u našim životima, ma što god mislili o njima. I ponekad ih zaista poklonimo, pogotovo ako se radi o uspješnom završetku školske godine, godine na faksu, položenog vozačkog ispita ili nečeg četvrtog.

No, kako se ne biste baš previše izuli iz cipela, posavjetovali smo se s nekoliko roditelja što oni misle kakav se pametni telefon isplati kupiti mladima, pogotovo u ovim nesigurnim vremenima kada više puta okrenete kunu ili u sve više slučajeva  – karticu tekućeg računa.  

Roditelji znaju koje mobitele djeca obično žele – ALI, treba razlikovati želje od mogućnosti i na kraju dana – stvarnih potreba. A kad konačno dođemo do stvarne potrebe, zapravo je sve veoma jednostavno – trebamo se zadržati na osnovama. Dovoljno dobroj kameri, dugotrajnoj bateriji koja može izdržati barem jedan dan i većem ekranu tako da „ne gubi“ oči kada već cijelo vrijeme visi na tom uređaju. Dugo razmišljam o tome koji mobitel bi poklonila za završetak srednje škole, ali najvjerojatnije će prosuditi cijena“, izjavila je jedna naša kolegica.  

Majka sina koji upravo završava prvu godinu fakulteta, nadopunila ju je - „Kao mama sam svjesna da mobitel često diktira nečiji društveni status no ja od svog sina ipak želim stvoriti odraslu osobu koja je sposobna raditi kompromise te shvaća da mobitel ne treba biti dio nečijeg statusa. Isto tako, ne padam na foru „ali većina mojih prijatelja ima baš taj mobitel“ jer je to samo jedna od tehnika kojoj se djeca služe.“ 

Ako je vaše dijete, kao i dijete autora ovog članka sklono gubiti stvari – to je dobar pokazatelj da postoji velika šansa da izgubi i veoma skupi mobitel. Iz tog razloga sam se  odlučila pokloniti mu onaj kojeg neću osjećati još 36 mjeseci na svojoj kreditnoj kartici. A to je upravo Honor X8 koji je nedavno došao na naše tržište. Pročitala sam dovoljno recenzija da znam na čemu sam i što mogu očekivati. Prije svega, Honor X8 je napravljen da zadovolji potrebu za dobrom baterijom i velikim zaslonom, ali isto tako će podmladak moći surfati na njemu i gledati svoje omiljene serije. Ekran je dovoljno velik tako da neće doći do zamora očiju no još nisam spomenula najvažniju stvar – baterija, uz normalno korištenje, traje do čak dva dana tako da više nema niti isprike “ispraznio mi se mobitel”.  

Najbolji dio je što dolazi po super cijeni od samo 1.799,00 kuna. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.