Obavijesti

Promo sadržaj

Koji su moderni modeli ženske obuće prikladni za zimu?

Koji su moderni modeli ženske obuće prikladni za zimu?
2

Želiš li zaštititi svoja stopala od hladnoće, snijega i naleta vjetra, na vrijeme upotpunite svoju garderobu toplim, udobnim i modernim modelima ženskih zimskih čizmi prikladnih za sve prigode

Teško je zamisliti žensku garderobu bez udobnih i modernih cipela koje su „točka na i“ svakoj odjevnoj kombinaciji. Cjelokupni izgled nerijetko ovisi upravo o cipelama. Bez obzira na to preferiraš li eleganciju, sportski stil ili se radije odlučuješ za jednostavan casual stajling, u ormaru trebaš imati nekoliko pari obuće koje ćeš moći kombinirati sa svojim izgledom. Budući da je zima odavno došla na naša vrata, jesi li se na vrijeme opskrbila mekanim, udobnim i vodonepropusnim ženskim cipelama za zimu?

Što kažeš na svevremenske visoke čizme do koljena?

S punim pravom možemo reći da su mnogim damama visoke čizme do koljena omiljena obuća za jesen i zimu. Ono što su štikle tijekom toplih sunčanih mjeseci, to su visoke čizme u hladnim, snježnim mjesecima. Modeli s ravnom petom prikladni su za svakodnevno nošenje u grad ili čak na posao. Možeš ih obuti i na svečanu haljinu, a jednako tako dobro pristaju na traperice uskih nogavica i džemper. Na Ecipele.hr potraži razne modele ženskih visokih čizmi – s klasičnim patentnim zatvaračem, sa širim gornjim dijelom ili se odlučite za model s ukrasnim dodatcima u boji metala. 

Woman in jeans and boots standing outdoor in winter

Koje ženske čizme odabrati za snijeg?

Što je prava zima bez mekanih, toplih i udobnih čizmi za snijeg? Nekad su bile isključivo praktični komad obuće te su se nosile samo za čišćenje snijega ili odlazak u trgovinu. No danas, zahvaljujući širokoj paleti modela ne silaze s modnih pisti. Svakako treba istaknuti EMU čizme za snijeg, zatim Caprice modele, Moon Boot i neizostavne UGG čizme. Većina modela je podstavljeno vunom ili nekim drugim toplim i mekanim materijalom. Osim toga, kako bi ti osigurale maksimalnu sigurnost i zaštitu tijekom hladnog vremena, obogaćene su brojnim proizvodnim tehnologijama kao što su Waterproof i Water Resistant te EVA i TPR. Ženske zimske čizme razlikuju se i po dizajnu, ali i materijalu izrade. Postoje klasični modeli na navlačenje, zatim čizme u kombinaciji s vezicama i patentnim zatvaračem, a tu su i modeli s remenom odnosno kopčom. Osim što su izvana izrađene od vodonepropusnih materijala, pojedine čizme imaju krzno oko gležnja za dodatnu toplinsku zaštitu.

Zašto sve dame obožavaju EMU ženske čizme?

EMU čizme kao stvorene su da bi vama pružile maksimalnu udobnost i zaštitu tijekom niskih temperatura. Dizajnirao ih je Andrew Raggat prije više od 30 godina kako bi zaštitio stopala surfera tijekom kontakta s vodom, ali i kako bi spriječio znojenje. Uz neke preinake u izgledu, EMU čizme se danas ubrajaju u najpopularnije modele ženske zimske obuće. Izrađene su od prirodne kože te su kao takve otporne na sve vremenske uvjete. Unutrašnjost je obložena merino vunom koja stvara idealno okruženje za stopala sprječavajući znojenje, a samim time i razvoj gljivica. Na tržištu postoji nekoliko modela EMU čizmi koje se razlikuju po visini: niske čizme do gležnja, zatim modeli preko gležnja te čizme do sredine potkoljenice. Razlikuju se i po vrsti potplata odnosnom visini potpetice; biraj modele s ravnim potplatom, a ako težiš eleganciji, odluči se za model s niskom petom i ukrasnim metalima u boji srebra.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve