Obavijesti

Promo sadržaj

Koji YouTube show ovih tjedana napeto prate naši poznati influenceri?

Koji YouTube show ovih tjedana napeto prate naši poznati influenceri?
4

Ultimate Gamer, YouTube show Hrvatskog Telekoma, ušao je u svoj peti tjedan i borba za titulu najboljeg sve je neizvjesnija, a epske borbe Tapira i Šnitera prati sve više ljudi

Već se puna četiri tjedna borbeni Tapiri i njihov mentor Malajski Tapir bore protiv opakih Šnitera i njihovog mentora Marka KC. Proteklih tjedana odmjeravali su svoje snage u popularnim naslovima kao što su League of Legends, Rocket League, Valorant, PUBG, a svoje vatrene fanove svake nedjelje držali u napetom iščekivanju, dok se u zadnjim sekundama odlučivalo o pobjednicima i onima koji idu u eliminacijsku igru. U proteklih par epizoda koje se mogu pratiti na YouTube kanalu Hrvatskog Telekoma oba tima su iskusila kako je to oprostiti se, barem nakratko, od svojih kolega i prijatelja gejmera.

Nakon gotovo mjesec dana borbe na PC-u, timovi su ovoga puta odmjerili snage i u jednoj mobilnoj igri – Brawl Stars. Igrale su se tri runde na tri različite mape i u sva tri gejma, Tapiri su izgubili od premoćnih Šnitera. O ostanku u Ultimate Gamer showu odlučivao je bolji rezultat u urnebesnoj igri QWOP u kojoj su igrači svog sportaša kontrolirali koristeći samo tipke Q, W, O i P i tako pokušali pretrčati najveću udaljenost. Dredov Qwop pretrčao je najmanju udaljenost i tako je još jedan Tapir napustio show.

Dred je napustio show ovoga tjedna

Tim Šnitera nakon mjesec dana borbe čine: Spyro, Doctor i B1Gleo, a tim Tapira: TheAlfredSource, LittleMo te DonRisotto. Koje su njihove jače strane, a koje malo slabije možete saznati i na web stranici, a na YouTube kanalu možete pogledati i najnovije savjete koji su podijelili mentori, poput kako postati influencer ili koja je oprema potrebna za početak tvoje kompetitivne gejming karijere.

Doctor i B1GLeo čestitali jedan drugome

Ludilo koje oko cijelog showa vlada već tjednima na društvenim mrežama najbolje razumiju naši poznati influenceri s velikom bazom pratitelja: Nika Pavičić i Filip Dejanović, koje smo upitali zašto su se zakačili za Ultimate Gamer i imaju li favorita.

Naša Nika odmah je imala spreman odgovor zašto je njoj Ultimate Gamer tako uzbudljiv. „Sviđa mi se što je ovo amaterski gaming show koji uključuje pojedince s kojima se svi možemo povezati i pratiti njihovu ljubav prema gamingu, kao i većina nas. Stvarno mi je super što je show obuhvatio sve platforme - na računalu, PlayStationu i mobitelu. Ja prva obožavam igrati igrice na mobitelu“, dodala je Nika.

Dobro raspoložene Spyro i Zefy

Filip je postao fan Ultimate Gamera od onog trenutka kada se u jednoj od epizoda igrao League of Legends, njemu jedna od najdražih igara. Ali sviđa mu se i to što show daje priliku ekipi koje je tek počela ulaziti u gaming svijet da se probiju na sceni. Upitan ima li favorita i što bi savjetovao, Filip je rekao: „Oba tima su mi super i ne bih htio nekoga izdvajati, odlično igraju i moj savjet im je da ne gledaju isključivo na pobjedu, već da se maksimalno zabave i upoznaju puno novih prijatelja preko gaminga.“ Sličan odgovor dala je i Nika: „Ne bih nikoga posebno izdvojila jer vjerujem da svi imaju nešto što ih čini posebnima i imaju svoj faktor x za pobjedu. Ljudi, budite smireni, povezani i koncentrirani. Kad to sve imaš, onda ide taj "flow" koji vodi do pobjede.

Za kraj smo ih pitali jesu li i oni gejmeri i koje igre najviše vole. „Moja omiljena videoigra je definitivno The Sims. Često imam gomilu obaveza, sastanaka i užurbani način života, The Sims mi je onda glavni način za opuštanje i da zaboravim na vrijeme oko sebe dok virtualno upravljam tuđim životima (smijeh)“, kazala je Nika. Filip je s druge strane naveo više naslova. „Obožavam Call of Duty franšizu, Far Cry i League of Legends, ali definitivno najdraža igra koju sam ikad igrao je Resident Evil 4 na Play Stationu 2“, rekao nam je Filip.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura