Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Koliko vremena provedete sjedeći na poslu? Odaberite kvalitetnu uredsku stolicu

Koliko vremena provedete sjedeći na poslu? Odaberite kvalitetnu uredsku stolicu

UVI je europski brend koji razvija gamerske i uredske stolice, gaming periferiju, visinski podesive radne stolove, kao i mnoge druge proizvode. Prilikom razvijanja proizvoda velike napore ulažu u istraživanje s ciljem kreiranja najboljih mogućih proizvoda koji korisnicama nude kvalitetu bez premca

Uredski rad i višesatno sjedenje realnost su velikog dijela današnjeg stanovišta. Stoga, bilo da radite uredski posao koji zahtijeva podosta sjedenja ili se u slobodno vrijeme opuštate uz igranje računalnih igara, jako je važno da obratite pozornost na pravilno sjedenje. UVI stolice ergonomski su dizajnirane i pružaju najbolje moguće iskustvo sjedenja. U svom asortimanu nude gamerske, uredske i racing stolice među kojima svaka osoba može odabrati stolicu prema svojim potreba, ali i prema svojoj visini.

UVI Chair Simple ergonomska stolica u crnoj boji prilagodit će se svakom radnom ili gaming okruženju. Poboljšat će vaš način sjedenja, osigurati ispravno držanje i suzbiti bolove u leđima. Sadrži kvalitetnu PU pjenu koja ne gubi svoj izvorni oblik i osigurava dugovječnu funkcionalnost proizvoda. UVI Simple ima posebno dizajniran naslon za leđa, koji pomaže poduprijeti lumbalni dio i olakšava postizanje savršenog ergonomskog položaja. Stolica može podnijeti težinu do 85 kilograma i idealan je odabir za osobe visine do 175 cm.

UVI CHAIR Lotus u atraktivnoj ružičastoj boji oživjet će svaki životni, ali i radni prostor. Od kvalitetne tkanine i s čeličnim okvirom, ova stolica, kao i druge UVI stolice sadrži samo najbolje materijale na tržištu. Izbjegnite trnce u nogama i rukama nakon višesatnog rada ili igranja igrica i uživajte u maksimalnoj udobnosti. UVI Lotus dolazi s dodatnom lumbalnom potporom koju ovisno o vašim željama i potrebama možete ukloniti. Stolica je prilagođena za visinu od 175 – 190 cm i može podnijeti težinu do 150 kg. Optimalan izbor kao stolica za ured ili udobni gaming kutak!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Praktičan dodatak u svakom domu i uredu je i stalak za slušalice. UVI Stalak za slušalice sadrži silikonski jastučić na vrhu koji sprječava neželjeno klizanje slušalica. Dolazi s dodatne četiri nogice napravljene od neklizajućeg silikona zbog čega je stalak stabilan na svim površinama. Trajnost proizvoda osigurana je zahvaljujući aluminijskom materijalu, a minimalistički dizajn stalka ne zauzima puno prostora i uklapa se uz svaki radni stol.

Uz UVI modularni stalak lako će te dobiti idealnu poziciju za vaš monitor ili laptop. Podesiva visina u rasponu od 5 do 17 centimetara čini ovaj proizvod prilagodljivim za različite tipove korisnika. Protuklizajući dizajn sprječava neželjeno pomicanje vaših uređaja i nudi veću stabilnost bez obzira na kojoj površini ga koristite.

Rad u uredu često je izgovor za tjelesnu neaktivnost, ali to više ne mora biti tako! UVI naslon za noge nudi dodatnu potporu za noge i omogućuje blago njihanje nogu naprijed i nazad, što pomaže koncentraciji i najlakši je način prekida uredske neaktivnosti. Omogućuje vam da podesite dvije različite visine tako da možete podesiti postolje prema duljini nogu. Ovaj oslonac za noge ima posebnu strukturu protiv klizanja koja također osigurava stabilnost tijekom kretanja. Zaboravite na probleme s trncima i umornim nogama i pobijedite neaktivnost!

U pronalaženju idealne ergonomske pozicije pomoći će vam i UVI Desk Električni Sit-Stand Podizni okvir stola. Ovi okviri dopuštaju vam podešavanje visine između 62 i 128 centimetra što omogućava prilagodbu različitim navikama korisnika. Idealno su rješenja za ljude koji preferiraju stajati dok rade, a odličan su izbor i za djecu.

UVI GEAR Lust GallaSandalla prava je gaming poslastica za sve igrače koji žele svoje gaming iskustvo podići na veću razinu. Navedeni žičani miš kreiran je u suradnji s najistaknutijim hrvatskim Fortnite YouTuberom - Gallon Sandalom. Uz UVI Lust dobivate cijeli niz vrhunskih značajki u super laganom mišu. Sa samo 63 grama, UVI Lust podiže udobnost, performanse i izdržljivost tijekom igre. Odaberite između 7 različitih RGB efekata i 16,8 milijuna različitih boja i prepustite se omiljenim igrama. Kada govorimo o odličnim gaming miševima treba spomenuti i UVI GEAR Lust Black. Ovaj miš prilagodit će se svakom stilu igre. Dolazi s pet programabilnih tipki i DPI osjetljivošću do 16.000.

Pogledajte više na web sjedištu: ModulDevet.hr

SHOPAJ24 novo je središnje mjesto sa svime što vam treba i što će vam ikad trebati - od igle do lokomotive. Proizvodi po najboljim cijenama lako se pretražuju po kategorijama i lokacijama, a registracija nije potrebna. Ne gubite dragocjeno vrijeme, posjetite portal s najboljim ponudama!
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj