Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Konferencija Budućnost obiteljskih tvrtki: prvih 10 čitatelja osvaja kotizacije

Konferencija Budućnost obiteljskih tvrtki: prvih 10 čitatelja osvaja kotizacije

Na Liderovoj konferenciji Budućnost obiteljskih tvrtki saznajte kako da prijelomna točka postane odskočna daska

VIDEO

Vlasnici obiteljskih tvrtki nastalih devedesetih, čiji je udio u strukturi hrvatskog gospodarstva viši od 30 posto, pred velikim su povlačenjem. Izgaranje za novim uspjesima tvrtki koje su postavili iz temelja u opreci je s njihovom dobi koja sugerira da je vrijeme za odlazak u mirovinu. Stoga je ovogodišnja konferencija Budućnost obiteljskih tvrtki koja će se održati 25. ožujka online posvećena novim generacijama u obiteljskom poduzetništvu.

Kad se pojave akutni problemi u tvrtki, a poznato je da ne postoje univerzalno primjenjiva rješenja jer nijedna obiteljska tvrtka nema identičan problem, svaki savjet je vrijedan. Budući da vođenje organizacijskih promjena ima u malom prstu, Boris Vukić, partner i jedan od osnivača Adizes Southeast Europe (ASEE), koji je savjetovao stotine tvrtki održat će predavanje o akutnim i normalnim problemima u obiteljskim tvrtkama i ponuditi odgovor što s njima. Direktorica CEPOR-a Mirela Alpeza pozabavit će se vlasnicima mrskim, ali neophodnim pitanjem života nakon umirovljenja.

Mnogo konkretnih savjeta nasljednicima i osnivačima pružit će sudionici panela Nove generacije, nove energije predsjednik Uprave Zubak grupe Ivan Zubak, dekan ZŠEM-a Mato Njavro te partner i suosnivač ASEE Boris Vukić.

Ostvarivanje rasta kroz akvizicije nepravedno je zapostavljena tema jer su u fokusu uglavnom takve aktivnosti velikih. No, kako ostvariti strateške ciljeve i zašto je dobro razmisliti o preuzimanju drugih tvrtki obrazložit će izvršni direktor Primaco Grupe Petar Šimić i poslijedoktorandica Ekonomskog fakulteta u Osijeku Petra Mezulić Juric.

Obiteljski biznis nije igra, svi bi trebali biti uspješni prodavači, a kako se u tom pogledu ostvariti na interaktivnoj radionici otkrit će Romeo Jerčić, direktor Develora Hrvatska. Kako da lideri nove generacije postanu role modeli u timu radionica je koju će voditi Gordana Kadoić, poslovna savjetnica, mentorica i korporativna trenerica u Adria Corporate, a konferenciju će zatvoriti superkorisna interaktivna radionica savjetnika za menadžment u Konteru Nikole Nikšića o financijskom restrukturiranju, tehnikama i alatima kojima se u uvjetima krize brani i održava likvidnost.

Za sudjelovanje na konferenciji možete se prijaviti ovdje, a prvih deset čitatelja 24 sata koji se prijave na LINKU osvojit će besplatne kotizacije.

Više o pravilima nagradnog natječaja pročitaje OVDJE. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura