Obavijesti

Promo sadržaj

Konzum interaktivnim videosadržajima pojednostavljuje online kupnju

Konzum interaktivnim videosadržajima pojednostavljuje online kupnju
6

Shoppable video kupcu omogućava bržu i praktičniju kupnju proizvoda koji je privukao njegovu pažnju, a Konzum je prvi u maloprodajnom sektoru koji ga primjenjuje u Hrvatskoj

Kao prvi maloprodajni lanac u Hrvatskoj s online prodavaonicom Konzum neprestano postavlja nove trendove u online kupnji, a jedan je od njih i shoppable video, interaktivan, zabavan i jednostavan način kupnje tijekom gledanja videosadržaja. Shoppable video predstavlja budućnost e-trgovine i još jedan način uštede dragocjenog vremena u eri užurbanog i modernog načina života.

Jednostavna i praktična kupnja

Riječ je o interaktivnom videu u kojem kupci mogu izravno obaviti kupnju dok gledaju sadržaj, a samo iskustvo kupnje jednostavno je i praktično – uz samo nekoliko klikova proizvod je u košarici. Brojne su pogodnosti online kupnje putem takvog videa s obzirom na to da usmjerava kupce izravno na proizvod koji im je zaokupio pažnju, omogućava im da odmah kupe proizvod koji su vidjeli i tako pruža bolje iskustvo korisnicima donoseći im i dodatan, koristan i zanimljiv sadržaj.

Inspiracija i interakcija

Prateći najbolja svjetska maloprodajna iskustva Konzum je i za kupce u Hrvatskoj snimio inspirativne i interaktivne videorecepte koji se mogu pronaći na Konzumovoj internetskoj stranici. Tako se sladokusci mogu okušati u pripremi čokoladnih kocki s narančom, bademima i marelicama, a ljubitelji palačinki mogu pripremiti slasne čokoladne palačinke s komadićima čokolade ili palačinke s bananom, zobenim pahuljicama i maslacem od kikirikija.

Iskustvo kupnje nešto je po čemu se Konzum izdvaja i po čemu je prepoznatljiv na tržištu. Naša  je neprestana misija kupcu ponuditi najveću vrijednost za novac što postižemo kvalitetom i pristupačnošću asortimana, uvođenjem inovativnih rješenja te ulaganjima u  unaprjeđenja kojima stalno podižemo ljestvicu u maloprodaji. Naša najnovija primjena interaktivnih shoppable videosadržaja još je jedna u nizu pogodnosti za kupce, kojom im donosimo zanimljiv sadržaj, potičemo i inspiriramo na isprobavanje novih okusa te omogućavamo još jednostavniju kupnju“, izjavila je Dunja Delić, direktorica Sektora marketinga Konzuma.

Uz primjenu shoppable videa, Konzum je i jedini maloprodajni lanac u Hrvatskoj koji stavlja naglasak na social commerce, odnosno omogućava korisnicima na Facebooku i Instagramu da se jednim klikom informiraju o proizvodu ili ga odmah i kupe. Na taj način zaokružuje jedinstveno iskustvo kupnje namirnica, higijenskih i kućanskih potrepština iz udobnosti vlastitog doma, trenda koji je prepoznao još daleke 2002. godine. Od tada kontinuirano slijedi jasnu strategiju razvoja te iz godine u godinu povećava broj i interes kupaca.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.