Obavijesti

Promo sadržaj

Konzum interaktivnim videosadržajima pojednostavljuje online kupnju

Konzum interaktivnim videosadržajima pojednostavljuje online kupnju
6

Shoppable video kupcu omogućava bržu i praktičniju kupnju proizvoda koji je privukao njegovu pažnju, a Konzum je prvi u maloprodajnom sektoru koji ga primjenjuje u Hrvatskoj

Kao prvi maloprodajni lanac u Hrvatskoj s online prodavaonicom Konzum neprestano postavlja nove trendove u online kupnji, a jedan je od njih i shoppable video, interaktivan, zabavan i jednostavan način kupnje tijekom gledanja videosadržaja. Shoppable video predstavlja budućnost e-trgovine i još jedan način uštede dragocjenog vremena u eri užurbanog i modernog načina života.

Jednostavna i praktična kupnja

Riječ je o interaktivnom videu u kojem kupci mogu izravno obaviti kupnju dok gledaju sadržaj, a samo iskustvo kupnje jednostavno je i praktično – uz samo nekoliko klikova proizvod je u košarici. Brojne su pogodnosti online kupnje putem takvog videa s obzirom na to da usmjerava kupce izravno na proizvod koji im je zaokupio pažnju, omogućava im da odmah kupe proizvod koji su vidjeli i tako pruža bolje iskustvo korisnicima donoseći im i dodatan, koristan i zanimljiv sadržaj.

Inspiracija i interakcija

Prateći najbolja svjetska maloprodajna iskustva Konzum je i za kupce u Hrvatskoj snimio inspirativne i interaktivne videorecepte koji se mogu pronaći na Konzumovoj internetskoj stranici. Tako se sladokusci mogu okušati u pripremi čokoladnih kocki s narančom, bademima i marelicama, a ljubitelji palačinki mogu pripremiti slasne čokoladne palačinke s komadićima čokolade ili palačinke s bananom, zobenim pahuljicama i maslacem od kikirikija.

Iskustvo kupnje nešto je po čemu se Konzum izdvaja i po čemu je prepoznatljiv na tržištu. Naša  je neprestana misija kupcu ponuditi najveću vrijednost za novac što postižemo kvalitetom i pristupačnošću asortimana, uvođenjem inovativnih rješenja te ulaganjima u  unaprjeđenja kojima stalno podižemo ljestvicu u maloprodaji. Naša najnovija primjena interaktivnih shoppable videosadržaja još je jedna u nizu pogodnosti za kupce, kojom im donosimo zanimljiv sadržaj, potičemo i inspiriramo na isprobavanje novih okusa te omogućavamo još jednostavniju kupnju“, izjavila je Dunja Delić, direktorica Sektora marketinga Konzuma.

Uz primjenu shoppable videa, Konzum je i jedini maloprodajni lanac u Hrvatskoj koji stavlja naglasak na social commerce, odnosno omogućava korisnicima na Facebooku i Instagramu da se jednim klikom informiraju o proizvodu ili ga odmah i kupe. Na taj način zaokružuje jedinstveno iskustvo kupnje namirnica, higijenskih i kućanskih potrepština iz udobnosti vlastitog doma, trenda koji je prepoznao još daleke 2002. godine. Od tada kontinuirano slijedi jasnu strategiju razvoja te iz godine u godinu povećava broj i interes kupaca.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Zadnje ulaznice u prodaji!
PROMO

Zadnje ulaznice u prodaji!

Ovog petka i subote u Areni Zagreb desetci tisuća ljudi u jedan će glas pjevati riječi duhovnih pjesama

Inin Zeleni pojas proširuje 15 novih projekata usmjerenih na zaštitu okoliša
PROMO

Inin Zeleni pojas proširuje 15 novih projekata usmjerenih na zaštitu okoliša

22.5. je održana svečana ceremonija uručivanja nagrada pobjednicima Ininog Zelenog pojasa za koji je ove godine pristiglo čak 158 ideja.
B2Run 20. lipnja stiže u najzeleniji grad u Hrvatskoj – Osijek. Priključite nam se!
PROMO

B2Run 20. lipnja stiže u najzeleniji grad u Hrvatskoj – Osijek. Priključite nam se!

Odlična energija, druženje i kolegijalnost srž su ovog afterwork događaja, a poslovnjaci iz grada na Dravi i šire okolice tradicionalno će jedno poslijepodne zamijeniti stazom B2Runa