Obavijesti

Promo sadržaj

Konzum isplatio božićnice u ukupnoj vrijednosti od gotovo 16 milijuna kuna

Konzum isplatio božićnice u ukupnoj vrijednosti od gotovo 16 milijuna kuna
4

Konzumove prodavaonice bit će zatvorene na Božić i Štefanje, a na Badnjak će raditi prema skraćenom radnom vremenu

Godina na izmaku suočila nas je s nepovoljnim okolnostima i brojnim postavljenim izazovima, koje smo zajedničkim snagama i zaslugom svih zaposlenika Konzuma uspješno savladali te istovremeno ostvarili dobre poslovne rezultate. Iako se svi još uvijek privikavamo na novo normalno, upravo je ovo blagdansko vrijeme najljepše razdoblje u godini jer je obilježeno osmjesima, radošću i toplim obiteljskim trenucima.

Kako bi svojim zaposlenicima zahvalio na marljivosti i predanosti koje su ove godine možda više nego ikada prije utkali u svoj svakodnevni rad, Konzum ih je i ovih blagdana odlučio nagraditi pa su tako svi zaposlenici početkom prosinca dobili božićnicu u iznosu od 1.500 kuna. Roditelji djece mlađe od 15 godina koja su preko njih osigurana dobili su i dar za dijete u iznosu od 600 kuna te prigodan poklon. Osim toga, sve zaposlenike će i ove godine razveseliti slobodni dani na Božić i Štefanje, kao i skraćeno radno vrijeme na Badnjak kako bi uživali u krugu najmilijih, pa Konzum istovremeno poziva svoje kupce da blagdansku kupnju obave na vrijeme.

Svojim zaposlenicima uvijek iznova nastojimo pokazati koliko ih cijenimo, a posebno smo im se željeli zahvaliti na njihovoj hrabrosti i predanosti koju svakodnevno iskazuju tijekom aktualne korona krize, čime su još jednom potvrdili da zasluženo nose titulu naših heroja. Marljiv rad i požrtvovnost zaposlenika treba vrednovati i nagraditi, stoga i ove godine isplaćujemo božićnice u ukupnoj vrijednosti od gotovo 16 milijuna kuna, a uz to smo pripremili i posebne darove za djecu naših zaposlenika. Svim našim dragim djelatnicama i djelatnicima, kao i njihovim obiteljima želim sretne blagdane, a naše kupce pozivam da se za slavlje pripreme na vrijeme i obave kupnju u danima prije blagdana“, izjavio je Zoran Mitreski, predsjednik Uprave Konzuma.

Uz božićnicu, Konzum je u ovoj godini svim svojim zaposlenicima već isplatio i uskrsnicu u iznosu od 1.000 kuna i regres od 1.200 kuna te ih tako ukupno nagradio s više od 32 milijuna kuna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Geotermalna energija može postati hrvatska dobitna karta
PROMO

Geotermalna energija može postati hrvatska dobitna karta

Stižu pohvale iz Europske unije: Kada je u pitanju geotermalna energija, Hrvatska je primjer dobre prakse.
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince