Obavijesti

Promo sadržaj

Korištenje aplikacija i surfanje uz potpunu sigurnost? Samsung Knox čuva sve vaše tajne!

Korištenje aplikacija i surfanje uz potpunu sigurnost? Samsung Knox čuva sve vaše tajne!
4

Najbolja sigurnosna platforma koja zadaje glavobolju hakerima

U svijetu curenja poslovnih podataka, krađe podataka preko interneta, hakerskih napada i GDPR-a, Samsung je razvio vodećeg vojnika u borbi protiv zlonamjernog softvera, koji čuva sve vaše podatke kao u najsigurnijoj utvrdi.

Već pri prvom paljenju Samsung Galaxy pametnog telefona uključuju se i Samsung Knox. Ovaj vodeći protivnik virusa u realnom vremenu prepoznaje sve potencijalne opasnosti, sumnjive internetske stranice i upozorava na to koje aplikacije koriste privatne podatke za svoj rad.

Kako bi zaštitio cijeli niz privatnih informacija koje se dijele s vlasnicima aplikacija ili kojima se može pristupiti pristupom pojedinim otvorenim WiFi mrežama, Samsung Knox stvara svojevrsni višeslojni zaštitni sloj kojim štiti kompletni sustav vašeg pametnog telefona, tableta ili drugog prijenosnog uređaja. Neumorni ratnik prepoznaje necertificirane pristupe te, čak i kad vi spavate, on ostaje budan i u real time-u se obračunava s trenutnim hakerskim napadima i drugim oblicima zloupotrebe vaših privatnih podataka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Koje pametne uređaje šiti Knox sustav?

Jednako koristan i privatnim i poslovnim korisnicima, Knox vodi računa da uvijek preuzimate isključivo certificirane aplikacije u Google Play trgovini, odnosno da pristupate isključivo sigurnim stranicama i provjerenim web-shopovima. Svi Samsung pametni telefoni i tableti – uključujući i najnovije modele Samsung Galaxy A52s 5G, Galaxy Z Flip3 5G i Z Fold3 5G modele te Galaxy Tab S7 FE 5G, sami po sebi dolaze s Knox softverom i brinu da vaš Android operativni sustav bude učinkovit i siguran.

Neovisno imate li stariji ili noviji model uređaja, na njima je sve veći broj osobnih podataka, pa tako i sve veći broj cyber napada, no Samsung je razvio aplikacije kako bi bio korak ispred. Neovisno je li riječ o podacima  s bankovnih kartica ili podacima vezanima uz zdravlje, koji se smatraju najprivatnijima, Samsung je razvio dodatne aplikacije kojima su pojednostavljena plaćanja, online kupovina, ali i praćenje hidratacije, prehrane, vlastitih navika spavanja.

Lako pronađite svojeg izgubljenog ljubimca

Uz opciju Find My Mobile, možete pristupiti svojim karticama i na daljinu ih blokirati te izbrisati sve podatke o transakcijama i karticama koje se nalaze u pametnom telefonu. U dinamičnom svijetu, gdje je prema izvješću SOA-e broj kibernetičkih napada duplo veći nego godinu ranije, ovakva opcija iznimno je korisna.

Must have aplikacija ako brinete o zdravlju

Osim što se u posljednjih godinu, dvije povećao broj elektroničkih napada, zahvaljujući pandemiji porastao je i online promet svih roba i usluga, pa i razmjena podataka o zdravlju, ali i podizanje svijesti o važnosti zdravlja.

Bilo da ste se odlučili okrenuti radu na mentalnom ili fizičkom zdravlju i pri tom želite voditi svoj osobni dnevnik – sada ga više ne morate upisivati u skrivene bilježnice, već to potpuno sigurno možete raditi u aplikaciji Samsung Health. Zahvaljujući hrabrom vojniku, ranije spomenutom softveru Knox, koji dodatno osigurava čitavi sustav, pa tako i Health aplikaciju, vaš je dnevnik zdravlja potpuno siguran i privatan, tj. pripada samo vama.

Brojne kvalitetne aplikacije, vrhunski pametni uređaji te Knox razina sigurnosti recept su za sigurno digitalno iskustvo čiji je autor Samsung. Uz takve zaštitnike, opustite se i uživajte u svim pogodnostima digitalnog svijeta, a sve informacije o Samsung Knox aplikaciji možete pronaći na poveznici: www.samsung.com

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince