Obavijesti

Promo sadržaj

Korona kriza i pogled na poslovanje iz nove perspektive

Korona kriza i pogled na poslovanje iz nove perspektive
3

Industrija putovanja, jedna je od najpogođenijih negativnim posljedicama pandemije uzrokovane Covid19, ne samo u Hrvatskoj već i u svijetu

Znamo i kako se hrvatski poduzetnici na sve moguće načine odupiru izazovima s pogledom u još uvijek neizvjesnu budućnost.

Carwiz rent a car, prva hrvatska tvrtka za najam vozila koja je početak godine započela sa zavidnim poslovnim rezultatima ubrzo se baš kao i cijeli svijet suočila s pandemijom. Zaustavio se globalni rast i gotovo ugasilo lokalno poslovanje u Hrvatskoj što je iznjedrilo neke nove oblike poslovanja. 

No, nakon restrukturiranja i novih mjera na domaćem tržištu, u Carwizu su na problem održivosti poslovanja odlučili gledati iz nove perspektive, te posegnuli za provjerenim rješenjem - poslovanjem putem franšiznog modela! Ideja je nastala kao logičan slijed i odgovor na pitanje zašto u Hrvatskoj ne bi primijenili ono što uspješno rade u čak dvadeset zemalja svijeta?

Unatoč smanjenom broju turista, ograničenom kretanju, apelima da ostajemo kod kuće, u jednom trenutku ovo će biti iza nas, a zatim kreće pomama za putovanjima. U tom trenutku koji će se, nadam se, dogoditi vrlo skoro mi ćemo biti spremni baš kao i naši trenutni ali i budući franšizni partneri.“, objašnjava poslovnu odluku Krešimir Dobrilović, vlasnik i osnivač Carwiz rent a cara i Carwiz Internationala.

Potencijal ovog modela leži u pružanju cjelovite podrške partnerima, a jedan od bitnijih segmenata pozicioniranja svakako je i kroz vizualni identitet koji su stvorili, a za koji, priznaju, ljudi često misle da pripada nekoj stranoj tvrtki, a ne domaćem, 100% hrvatskom vlasništvu. Benefit franšiznih partnera se iskazuje i kroz bogata poslovna iskustva, know how s kojim Carwiz raspolaže i koja pružaju ne samo partnerima, već i cijelom dustribucijskom lancu i klijentima.

Mi smo dokazali da kvalitetnu uslugu može (po)nuditi i hrvatska tvrtka jer osim naše ideje, produkt našeg rada su i software, dizajn, komunikacija, partneri. Sve je u potpunosti naša ideja, rad i trud koje se pokazalo kao vrlo uspješan franšizni model primjenjiv na većinu zemalja u svijetu čiji potencijal vidimo i u Hrvatskoj.“, dodaje Dobrilović o ideji franšiznog poslovanja i u Hrvatskoj.

 Svaki autentičan brend koji brine o klijentima i partnerima baš kao i Carwiz može zadržati svoju snagu pod uvjetom da brzo reagira na novonastale situacije, prihvaća promijene i ako u svojim redovima ima pravi tim stručnjaka koji slijede trendove i prihvaćaju promijene.

 Onda je takvo franšizno poslovanje kao uobičajeni model poslovanja u zapadnom svijetu primjenjiv i kod nas, posebice kada govorimo o turističkom segmentu i obraćanju turistima koji uz sebe žele imati pouzdane pružatelje usluge na koje se mogu osloniti kada je u pitanju sigurnost putovanja.

 Dobro je znati da u ovoj tvrtki koja se unatoč svim nedaćama uspješno odupire neprilikama traže partnere baš kao što je najnoviji primjer i u Grčkoj i čak deset novih podfranšiznih ugovora koje je ova tvrtka sklopila u jeku najjače krize.

Tražite li i vi pouzdanog partnera dogovorite svoj sastanak na franchise@carwiz.rent ili pozivom na broj +385 1 4094 444.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!