Obavijesti

Promo sadržaj

Krimi filmovi i serije na DOX TV-u ovoga siječnja

Krimi filmovi i serije na DOX TV-u ovoga siječnja

Priznajte, i vas je ovo hladno vrijeme natjeralo da sve manje vremena provodite vani, a sve više u toplini svoga doma i uz neku dobru seriju ili film!

Ovaj siječanj, koji dolazi nakon veselih božićnih praznika i niskih temperatura koje ga prate, idealna je prilika da se ušuškate na kauču, ispred televizora i uživate u gledanju napetih filmova i serija.

Ako nas pitate – melankolija i sporost prvog mjeseca u godini idealno se slaže s istinitim krimi serijama i filmovima. Uz njih, vrijeme će definitivno proletjeti!

Spadate li i sami u ljubitelje napete atmosfere, doku serija snimljenih prema stvarnim događajima koje obiluju strašnim pričama – udobno se smjestite i upalite DOX TV (kanal 302 na A1) jer vas čeka prava krimi poslastica u siječnju!

U nastavku izdvajamo četiri naslova za pogledati ovog siječnja na DOX TV-u:

Mafijaški ubojice

Driver and bodyguard Thomas Bilotti lies on the street next

U serijalu “Mafijaški ubojice”, bivši policajac u civilu, Colin McLaren, prati karijere šestorice nesvakidašnjih mafijaša koji su imali veliki utjecaj na organizirani kriminal u New Yorku. Petorica su se ubojstvima probila do vrha, trojica su postali cinkaroši, jedan je zaslužio Oscara, a jedan je osmislio najveću oružanu pljačku u povijesti Amerike.

Tko su oni? Saznajte kroz 6 epizoda serije „Mafijaški ubojice“ koja kreće od ponedjeljka 17.1. u 17:30.

Lov na Teda Bundyja

Lov na Teda Bundyja, 22.1. u 21:50

Svjetski poznati detektiv iz odjela za ubojstva Bob Keppel ponovno otvara svoju osobnu knjigu slučajeva i vraća se na revolucionarni slučaj svjetski poznatog serijskog ubojice iz 1974., Teda Bundyja, koji je redefinirao istragu ubojstva. Potraga za Tedom Bundyjem će iskopati tijela trideset ubijenih žena, vidjeti dva odvažna bijega iz zatvora i svjedočiti krvavim posljedicama očajnog masakra u sestrinstvu koji je zapanjio Ameriku 1970-ih.

Uz rijetku filmsku arhivu, stvarne dokumente slučaja, originalne snimke osuđenika na smrt i prvi ikad snimljen intervju s Bobovom suprugom Sande, film „Lov na Teda Bundyja“ konačna je studija o zločinima karizmatičnog serijskog ubojice Theodorea Roberta Bundyja.

Film „Lov na Teda Bundyja“ gledamo u subotu 22.1. u 21:50.

Osuda: Ubojstvo na stanici

Osuda: Ubojstvo na stanici, 23. i 24.1. u 17:25

Serija „Osuda: Ubojstvo na stanici“ u dvije epizode prati rad udruge Inside Justice dok istražuju slučajeve gdje je pravda navodno zakazala.

Svake godine oko 200 ljudi u Velikoj Britaniji bude osuđeno za ubojstvo. Osuđujuća presuda može se pobijati samo ako se otkriju novi dokazi – a manje od 1% slučajeva bude poništeno.

Inside Justice je neprofitna organizacija koju vodi Louise Shorter, uz podršku skupine odvjetnika za kaznena djela, bivših policajaca i forenzičkih stručnjaka koji nude pomoć zatvorenicima koji tvrde da su nevini.

Serija „Osuda: Ubojstvo na stanici“ na rasporedu je 23. i 24. 1. u 17:25.

Otrovne veze

Otrovne veze, od 31.1. iza 15:30

Otrov je dugo vremena bio oružje za razna ubojstva - od očajnih slučajeva obrane života do ljubomore, borbe za nasljedstvo i često kao osveta u zločinu iz strasti.

Kroz intervjue s kriminalističkim stručnjacima i psihijatrima, serija „Otrovne veze“ ulazi u proces razmišljanja nekih od najozloglašenijih kriminalaca u povijesti, uključujući Lydu Southard, Nannie Doss i Grahama Younga, otkrivajući njihove metode te kratkoročne i dugoročne učinke koje su njihove supstance imale na žrtve.

Svaka epizoda opisuje njihove zločine kroz intrigantnu priču koja detaljno opisuje niz događaja koji su doveli do ovih podlih ubojstava. Serija „Otrovne veze“ kreće od ponedjeljka 31.1. iza 15:30, a nastavlja se i u veljači u istom terminu.

Spremni za još istinitih krimi filmova i serija?

Osim istaknutih serija i filmova na DOX TV-u možete pronaći i naslove koji prate borce protiv kriminala, pedofilski skandal najvećih svjetskih faca - slučaj Jeffreya Epsteina, nestanak Williama Tyrella - najmisteriozniji slučaj nestale osobe u Australiji, brutalne zločine iz perspektive onih najbližih i brojne druge istinite krimi serijale.

DOX TV je vaša prilika da na jednom mjestu otkrijete sve – nemojte propustiti istinite krimi priče, nepoznate biografije poznatih osoba, avanturu koja će vas pokrenuti, nepoznatu stranu povijesti, najveće domaće i svjetske sportske priče, akciju te šokantne i provokativne filmove i serije.

Više o kanalu saznajte na www.doxtv.hr, a za uvijek svježe informacije o filmovima i serijama pratite njihove društvene mreže: Facebook & Instagram.

Zatražite DOX TV kod svog operatera!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.