Promo sadržaj

Komentari 0

KTC  zaposlenicima povećao plaće u prosjeku za 10 posto  i isplatio božićnice od 2000 kn

KTC  zaposlenicima povećao plaće u prosjeku za 10 posto  i isplatio božićnice od 2000 kn

Čak 13 milijuna kuna KTC će uložiti u povećanje plaća zaposlenika. Od listopada 2021. veća primanja imaju zaposlenicima u poljoljekarnama, trgovini i benzinskim postajama, dok su ugostiteljima već povećane

Samo djelatnik zadovoljan poslodavcem je sretan i kvalitetan radnik. Znaju to jako dobro u KTC - u. Čak 13 milijuna kuna KTC će uložiti u povećanje plaća zaposlenika. Od listopada 2021. veća primanja imaju zaposlenici u  poljoljekarnama, trgovini i benzinskim postajama, dok su ugostiteljima već povećane plaće još u srpnju. Uz ostvarena povećanja plaća zaposlenicima, KTC će od siječnja 2022. godine povećati plaće i svim ostalim službama u prosjeku za 5 %.

Kontinuirano ulaganje u svoje zaposlenike dokaz je da je zadovoljstvo zaposlenika, uz zadovoljstvo naših kupaca, na prvom mjestu. Uz božićnice redovno se isplaćuje uskrsnica u iznosu od 1000 kuna uz dar u naravi kao i blagdanski pokloni za djecu zaposlenika starosti do 10 godina.
Svih 1460 zaposlenika jednom godišnje upućuje se na besplatan zdravstveni sistematski pregled.
Zasigurno jedna od najvećih blagodati za zaposlenike je neradna nedjelja koju je KTC jedini u RH uveo (od siječnja 2020.godine).
Već gotovo pune dvije godine zaposlenici KTC -a svoje nedjelje, blagdane i praznike provode sa svojim obiteljima. Kao tvrtka kojoj su njezini djelatnici na prvom mjestu, obitelj uvijek stavlja na prvo mjesto i izlazi svojim djelatnicima u susret. 

Svim našim djelatnicima i kupcima, želimo sretne blagdane.