Obavijesti

Promo sadržaj

Kuhanje nikad nije bilo zabavnije! Uz BRITU uživajte u novim okusima hrane i pića!

Kuhanje nikad nije bilo zabavnije! Uz BRITU uživajte u novim okusima hrane i pića!
2

Želite iznenaditi goste poznatim jelima ali s novim okusima? Skuhajte ih s BRITA vodom. Hrana će dobiti bogatiji okus, kava gušću pjenu, a čaj pojačanu aromu. BRITA voda pruža kvalitetu koja se osjeća svaki dan.

Voda je temeljni resurs života, no kvaliteta vode koju konzumiramo često je podložna promjenama. U današnje vrijeme, briga o vlastitom zdravlju postala je ključna tema, a svjesnost o važnosti pravilne prehrane i kvalitetne vode sve više raste. U mnogim domaćinstvima voda je onečišćena velikim količinama kamenca, klora, teških metala, bakterija, mikro plastike, herbicida, pesticida i ostalih nečistoća. Svi ti elementi svakako utječu na kvalitetu hrane i pića koje spravljamo vodom iz vodovoda. U nastojanju da sebi i svojim namilijima pružimo što kvalitetniju vodu i hranu, tragamo za informacijama i načinima kako što jednostavnije i efikasnije pročistiti vodu iz slavine.

Jedna od kompanija koja se ističe u ovom kontekstu je BRITA, njemačka tvrtka s 50-godišnjom tradicijom, vodeći svjetski proizvođač filtracijskih sustava za vodu. S posvećenosti visokim standardima kvalitete, BRITA se ističe ne samo po inovativnim proizvodima, već i po promicanju zdravog načina života. Pruža nam jednostavna i efikasna rješenja koja omogućuju svakom pojedincu uživanje u čistoj i ukusnoj vodi. Njihovi proizvodi koriste napredne tehnologije filtracije kako bi uklonili nečistoće i poboljšali okus i čistoću vode.

Inovacije koje čine razliku

BRITA kontinuirano radi na razvoju novih tehnologija kako bi korisnicima pružila najbolje moguće iskustvo. Njihovi filtracijski sustavi, poput MAXTRA PRO filtera, kombiniraju visokokvalitetne materijale s jednostavnom uporabom. MAXTRA PRO ALL IN ONE filter uklanja sve nešistoće iz vode dok je filter MAXTRA PRO LIMESCALE EXPERT izvrstan za domaćinstva s tvrdom vodom i puno kamenca. Uživajući u filtriranoj vodi izvrsnog okusa dolazi do smanjenja potrebe za kupovinom vode u plastičnim bocama čime se smanjuje količina plastičnog otpada i potiče održiviji način života. Istovremeno štedimo vrijeme koje nam je potrebno za vraćanje iskorištenih boca u trgovinu ali I štedimo na kućnom budžetu jer korištenjem BRITA  filtera 1 l vode košta 0,04 € što je svakako povoljnije od kupovine vode u plastičnim bocama.

BRITA u kuhinji - Odličnost u svakom jelu

Kvaliteta vode ne utječe samo na piće, već i na pripremu hrane. BRITA filtracijski sustavi osiguravaju da voda koju koristite u pripremi jela bude čista i bez neželjenih sastojaka. To rezultira ukusnijim jelima i zadržava nutritivnu vrijednost namirnica. Vodu možemo filtrirati sustavom filtracije na slavini OnTap koji se vrlo jednostavno postavlja kako dodatak na već postojeću slavinu. Želite li da čista voda bude uz Vas u dnevnom boravku ili ohlađena u hladnjaku onda je najbolje izabrati jedan iz velike palete BRITA vrčeva s filterom za vodu ili pak MyPure sustav ispod sudopera. BRITA voda, osim što pruža bolji okus hrani i piću, uklanja kamenac iz Vaših kuhinjskih pomagala te čuva njihovu trajnost.

Odgovornost prema okolišu

BRITA je posvećena očuvanju okoliša i smanjenju plastičnog otpada. Prelaskom na BRITA vodu smanjiti ćete zagađenje za 15 kg plastčnog otpada godišnje a uz to ćete smanjiti ugljični otisak za 134 kg.

Kvaliteta vode je ključ za zdrav život. BRITA nije samo brend, već i partner u očuvanju vašeg zdravlja. Njihova posvećenost kvaliteti, inovacijama i odgovornom poslovanju čini ih liderom u području filtracije vode. Kroz proizvode koji olakšavaju život i promicanje održivosti, BRITA ostavlja trajan pečat na putu prema zdravijem životu i boljoj budućnosti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'
PROMO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'

Kada je „Uvod u anatomiju“ tek počeo s emitiranjem u ožujku 2005. godine, nitko nije mogao predvidjeti koliko će brzo serija dosegnuti međunarodnu slavu.

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje
PROMO

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje

Svi mi, bez iznimke, barem jednom u našem životu doživjeli smo neugodnosti povezane s problemima probavnog sustava.
LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu
PROMO

LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu

Dugo iščekivani LEAP Summit najavljuje deveto izdanje konferencije koja će inspirirati i potaknuti inovacije među vizionarima i poduzetnicima.