Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Kuhinja iz snova: 5 malih kućanskih uređaja koji trebaju svakome masterchefu

Powered by: Shopaj24

Kuhinja iz snova: 5 malih kućanskih uređaja koji trebaju svakome masterchefu

Bez obzira na to uređujete li kuhinju ili samo malo osvježavate postojeću, savjetujemo da što prije nabavite ove uređaje koji će vam kuhanje učiniti lakšim, ali i mnogo zabavnijim

VIDEO

Što čini dobroga kuhara? Jedan od odgovora sigurno je spretna uporaba najvažnijih kuhinjskih uređaja, koji uvelike olakšavaju pripremu omiljenih obroka. Iako su veliki uređaji, kao što su, primjerice, hladnjaci, ključni za funkcionalnu kuhinju, mali će vam uređaji život učiniti mnogo lakšim.  

Zato smo za vas pripremili popis pet malih kućanskih aparata koji su neophodni svakoj kuhinji, a najbolje je što ih sve možete kupiti na istome mjestu

1. Noževi 

Prvo mjesto na našem popisu pripada noževima. Od rezanja mesa do rezanja kockica ananasa, poznavanje rukovanja osnovnim kuhinjskim noževima ključno je za uspjeh u kuhinji, s tim će se složiti svaki masterchef.

Izdvojili smo noževe Dick, koji su praktični i za kuhare početnike, ali i za one iskusne. Noževi za meso Dick izrađeni su isključivo od visokolegiranog nehrđajućeg čelika. Komplet noževa dostupan je na portalu Shopaj24, a u setu ćete dobiti Dick nož Šef kuhinje (21 cm), Dick nož Santoku Kullen (18 cm), Dick fleksibilni nož (18 cm) i Dick nož za kruh (21 cm).  

2. Pećnica 

Pećnice se razlikuju po cijeni, veličini i načinu kuhanja. Prilikom odabira jedna od najvažnijih odluka svakako se odnosi na način čišćenja pećnice. Pećnica Electrolux ima ugrađen sustav pirolitičkog čišćenja. Piroliza je način čišćenja koji za uklanjanje prljavštine koristi visoku temperaturu od približno 500 stupnjeva Celzija.  

Osim toga, ova pećnica ima sustav SteamBake, pomoću kojega kod kuće možete pripremati savršene pite ili uživati u pečenoj piletini, lazanjama uz ujednačene rezultate pečenja. Vlaga, naime, omogućuje potpuno dizanje tijesta, stvarajući meku unutrašnjost, a suha toplina stvara bogatu i sjajnu koricu. Uživajte u svim vrstama savršenih pečenja uz ovu Electrolux pećnicu, koja je također dostupna na portalu Shopaj24

3. Mikrovalna pećnica 

Vrijedi li kupiti mikrovalnu? Naravno. Svatko tko je barem jedanput koristio mikrovalnu pećnicu zna da je to zaista praktičan i koristan uređaj koji treba svakoj kuhinji. To više što danas radimo sve ubrzanim tempom. Nigdje nećete tako brzo pripremiti ručak ili večeru, pogotovo ako dolazite s posla "gladni kao vuk".  

Donedavno su se mikrovalne pećnice uglavnom koristile za odmrzavanje ili za grijanje, ali danas uz pomoć mikrovalne možete pariti hranu, pa čak i roštiljati. Pronašli smo mikrovalnu pećnicu Sharp, uz pomoć koje i dalje možete odmrzavati proizvode, ali i pripremiti slasni roštilj. Sharp mikrovalna pećnica ima 11 razina snage, 8 programa i digitalni display s timerom i satom, a dostupna je po akcijskoj cijeni od 630 kuna na portalu Shopaj24. Ako se i dalje premišljate, morate znati da su mikrovalne pećnice jednostavne za rukovanje i iznimno izdržljive! 

4. Kuhinjski robot 

Ako niste baš spretni u kuhinji, pa vam priprema čak i najjednostavnijih jela zadaje glavobolje, pametni kuhinjski aparati danas mogu napraviti i više nego što mislite. Osim toga, mogu vas potaknuti na to da više vremena provedete u kuhinji. Pripadate li onoj skupini koja ipak ima malo više kuhinjskih utakmica u nogama, onda će vam ovaj robot poslužiti kao pomoćna ruka prilikom pripremanja jela. 

Glavna prednost kuhinjskog robota je ta što on kombinira nekoliko uređaja istodobno. Ovaj genijalan izum može obaviti posao ribanja sira, rezanja oštrim nožem, rezača za tijesto i još mnogo toga. To znači samo jedno - mnogo ušteđenog prostora i vremena. Na portalu Shopaj24 možete pronaći kuhinjski robot Sencor po sniženoj cijeni. Dodatni bonus? Ovaj kuhinjski robot dolazi s četiri nastavka za miješanje, tučenje i lagana tijesta. A cijelu ponudu pogledajte ovdje.  

5. Hladnjak za vino 

Bilo da je riječ o proizvodnji, skladištenju ili kušanju vina - sve se uvijek vrti oko temperature. Samo u savršenim uvjetima vino može razviti svoj puni potencijal i održati dugotrajnu vrijednost. Temperatura na kojoj se inače serviraju vina uvelike utječe na njihov okus, a Shopaj24 ima rješenje za sve povremene vinopije!  

Hladnjak za vino Adler AD sigurno i dugoročno čuva vaše omiljene butelje vina. Osim što se lijepo uklapa u moderni dizajn suvremenih kuhinja, pohranjuje vaša vina u vodoravnom položaju. Taj je položaj izrazito važan prilikom korištenja plutenih čepova. Naime, kad je čep vlažan, on postaje nepropustan i time sprečava da se vino unutar hladnjaka pokvari.  

Sve ostalo što vam je potrebno za uživanje u kuhinji i pripremanje omiljenih recepata, a da nije na našem popisu, možete potražiti na portalu Shopaj24.  

Powered by: Shopaj24

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid
ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid

Jake pozicije Venere u Biku i Marsa u Ovnu snažan su poticaj za ostvarenje poslovnih, ali i ljubavnih želja. Donosimo što vas čeka, ocjene mjeseca i najbolje datume