Obavijesti

Promo sadržaj

Kupci su glasovali! Kupujte u pouzdanim web trgovinama

Kupci su glasovali! Kupujte u pouzdanim web trgovinama
3

Oznaka povjerenja CERTIFIED SHOP® potvrđuje da možete u izabranoj web trgovini obaviti kupnju bez straha od prevare

Trgovina se sve više seli na Internet, tako možemo kupovati iz udobnosti svojeg naslonjača, izbjeći gužvu u trgovini i prije kupovine detaljno istražiti sve informacije o željenom proizvodu. A unatoč svoj očitoj praktičnosti kupovine putem interneta, mnogi od nas osjećaju (ne)opravdanu nelagodu u onom trenutku kada treba ostaviti osobne podatke i platiti naručeni proizvod. Koliko je trgovina sigurna? Hoće li nas prevariti? Što ako nam ne isporuče proizvod? Kakva su iskustva drugih s ovom trgovinom?  

Iz tog je razloga brand poslovne inteligencije Shopper's Mind prije nešto više od godine dana predstavio svoj veliki  projekt oznake povjerenja CERTIFIED SHOP® namijenjene upravo potrošačima kako bi im potvrdio da je neovisna institucija provjerila i ocijenila web trgovinu kao pouzdanu trgovinu u kojoj kupnju možete obaviti bez straha od prevare.

Važnost ovog pionirskog projekta prepoznala je i europska institucija EMOTA koja se pridružila projektu kako bi dodatno ocijenila poslovanje trgovine u skladu sa strogim europskim standardima sigurne web kupovine.

Zato prije svoje iduće kupovine obavezno provjerite ima li odabrana web trgovina oznake povjerenja CERTIFIED SHOP® i EMOTA!

Businessman Pointing Copy Space.

 

Vi odlučujete tko je vrijedan povjerenja. Iskoristite priliku!

Da bi neka web trgovina zaslužila oznake povjerenja CERTIFIED SHOP® i EMOTA, mora proći kroz detaljan sustav ocjenjivanja koji je pažljivo osmišljen i temelji se podjednako na komentarima i iskustvu kupca te na stručnim analizama neovisnih institucija Shopper's Mind i EMOTA.

Vrlo je važno da znate prepoznati oznaku povjerenja koja vas zaista štiti kao kupca! Neke oznake mogu se jednostavno kupiti i time ne pružaju kupcima nikakvu sigurnost dok je CERTIFIED SHOP® jedina oznaka na hrvatskom tržištu koja se zasniva na tri najvažnija elementa sigurne kupovine! Provjerava se:

•    Mišljenje i iskustvo kupaca s kupovinom u web trgovini. Iskustvo kupaca jedno je od najvažnijih elemenata sigurne kupovine i to ga čini ključnim elementom certifikacije. Kada kod iduće kupovine primijetite anketu koja vas poziva na ocjenjivanje trgovine, nemojte odustati! Sudjelujte u ocjenjivanju trgovine jer kome vjerovati ako ne iskustvu kupaca koji su već provjerili trgovinu.

•    Sukladnost s tehničkim standardima. Stručna analiza neovisne institucije Shopper's Mind provjerava koliko je poslovanje trgovine u skladu sa standardima sigurne online kupovine. Provjeravaju se i strogi europski standardi sigurne web kupovine pa se uz oznaku povjerenja CERTIFIED SHOP® dodjeljuje i europska oznaka EMOTA.

•    Ocjena tajnog kupca. U sklopu detaljne provjere trgovine svoju ulogu ima i tajni kupac koji  provjerava izvrsnost korisničkog iskustva u web trgovini. Iskustvo tajnog kupca može izravno utjecati na dodjelu oznake povjerenja, jer ako se utvrdi  da web trgovac ne nudi pomoć u kupovini koja kupcu pripada prema zakonu, oznaka povjerenja mu neće biti dodijeljena.

Pouzdane web trgovine koje brinu za sigurnost i zadovoljstvo svojih kupaca pozvat će vas da ispunite upitnik o zadovoljstvu. Nemojte propustiti tu priliku, ocijenite svoje iskustvo i postanite nezamjenjiv član Shopper's Mind zajednice!

Sve što morate znati o sigurnoj kupovini na internetu:
 

•    Što za potrošača znači CERTIFIED SHOP® i EMOTA?
•    Popis svih trgovaca s oznakom
•    Česta pitanja potrošača

Gdje možete sigurno i bezbrižno kupovati?  
 

Sve trgovine koje nose oznake povjerenja CERTIFIED SHOP® i EMOTA mogu se u svakom trenutku provjeriti na popisu certificiranih trgovina na portalu Shopper's Mind Hrvatska – sMind.hr. Na popisu se već nalaze najpoznatije hrvatske web trgovine koje su nosioci nacionalne oznake povjerenja CERTIFIED SHOP® i europske oznake EMOTA, kao na primjer  Ekupi.hr, Emmezeta.hr, Magicbaby.hr, Makromikrogrupa.hr, Ponudadana.hr, ali i brojne specijalizirane web trgovine za koje možda niste imali prilike čuti ranije.

U svakom slučaju, redovito provjeravajte popis certificiranih trgovaca i svoje kupovine planirajte u sigurnim i pouzdanim web trgovinama. Kada na stranici trgovine primijetite oznake povjerenja CERTIFIED SHOP® i EMOTA klikom na oznaku obavezno provjerite valjanost certifikata i otklonite svaku sumnju u sigurnost vaše kupovine. Ukoliko oznaka nema poveznicu na certifikat, postoji rizik da je lažno objavljena i mogućnost pokušaja prevare. Ne savjetujemo vam kupovinu u takvoj trgovini.

Osim toga, i najpopularniji hrvatski portal za usporedbu ponuda, jeftinije.hr će vam pomoći pri odabiru najboljih ponuda i sigurnih web trgovina prikazom oznaka povjerenja CERTIFIED SHOP® i EMOTA pored pouzdanih trgovina.

 

Prepoznajte pouzdane web trgovce na europskoj razini!
 

Oznaka povjerenja CERTIFIED SHOP® jedina je oznaka povjerenja u Hrvatskoj koja se dodjeljuje zajedno s europskom oznakom povjerenja EMOTA koja dodatno potvrđuje usklađenost web trgovine s europskim standardima sigurne kupovine i koju ponosno nosi već više od 17.000 europskih trgovaca.

Lista certificiranih trgovaca nezaustavljivo raste pa već kod iduće kupovne u web trgovinama potražite:

•    oznake CERTIFIED SHOP® i EMOTA u zaglavlju, podnožju ili košarici web trgovine
•    aktivan link na certifikat trgovine na kojem ćete provjeriti valjanost certifikacije
•    poziv da ocijenite svoje iskustvo kupovine u web trgovinama i tako se pridružite online zajednici Shopper's Mind Hrvatska

Sve što morate znati o sigurnoj kupovini na internetu:
 

•    Što za potrošača znači CERTIFIED SHOP® i EMOTA?
•    Popis svih trgovaca s oznakom
•    Česta pitanja potrošača

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!