Obavijesti

Promo sadržaj

Kupcima Kauflanda 725.000 kuna povodom 20 godina poslovanja

Kupcima Kauflanda 725.000 kuna povodom 20 godina poslovanja

Kaufland nastavlja slaviti – uspješnih 20 godina poslovanja obilježavaju velikom nagradnom igrom u kojoj će podijeliti čak 725.000 kuna svojim kupcima

Kao nastavak proslave okrugle, dvadesete obljetnice Kaufland je za svoje kupce osmislio veliku nagradnu igru koja traje deset tjedana! Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je potrošiti najmanje 100 kuna te prijaviti račun. Za vrijeme trajanja nagradne igre ulazak u igru za pola milijuna kuna je zagarantiran, moguće su i bogate tjedne nagrade, a korištenjem Kaufland kartice osigurat ćete si dvostruki ulaz u nagradnu igru i veće šanse za dobitak!

Slogan kampanje „Biraj povoljno, živi raskošno“ služi kao podsjetnik kupcima da se kupovina u Kauflandu zbilja isplati, a nagradama i cijelom zabavnom aktivacijom Kaufland svojim kupcima želi reći „hvala“ za njihovu vjernost svih ovih godina.

Ljeto kod Matoša

Uz nagradnu igru, Kaufland ovo ljeto podržava i zabavno-glazbenu manifestaciju Ljeto kod Matoša koja se već godinama održava ljeti u Zagrebu. „Drago nam je podržati ovu manifestaciju i zbližiti se još i više s našim kupcima. Nakon pjesme Dobre stvari su pred nama koju smo poklonili svima povodom 20 godina Kauflanda u Hrvatskoj ovo je idući korak. Želimo zahvaliti svima i omogućiti onima koji možda još nisu da nas upoznaju”, izjavila je Lea Ileković-Žigić, rukovoditeljica Marketinga u Kauflandu.

Pod pokroviteljstvom Kauflanda na novoj lokaciji održat će se ukupno 10 filmskih večeri na kojima reklame neće prekidati uživanje u filmovima, a do prekida programa može doći jedino zbog iznenađenja koje je Kaufland pripremio za nekoliko sretnika.

Osim filmskih večeri na Ljetu kod Matoša održavat će se i kvizovi, svojevrsni hibrid tombole i kviza znanja, s vrijednim nagradama iz Kauflanda.

Dobre stvari su pred nama

Nakon ljeta Kaufland sprema i veliko iznenađenje u glavnom gradu kojim će zaokružiti slavljeničku godinu i dodijeliti glavnu nagradu od 500.000 kuna sretnom dobitniku. O događanju koje pripremaju za sad se samo šuška, no očekuje se da će se band Nova generacija ponovno okupiti i možda zasvirati live – više informacija uskoro!

Više o nagradnoj igri možete saznati ovdje: kaufland.hr/ziviraskosno

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.